Kanske klart..

Allmänt  /  0  Kommentarer

Hejsan!
Förlåt får dålig uppdatering, har hållt på med huset..Nu börjar de äntligen bli klart i vårt nya hus, vilken skön känsla. Vi har farit fram och tillbaka, hit och dit, ryggsmärtor, sena nätter och så mycket mer..Nu får de allt räcka! Men då insåg jag idag, jag har ännu mina kläder att plocka upp! BARA 4 sopsäckar..Nu tänker jag bara ta det lugnt, och som min älskling frågade mig häromdagen:

- När får jag göra något roligt igen?
- Är inte det här roligt?Då insåg jag att han har inte roligt, så nu ska jag försöka att vi hittar på någe kuligt. Förmodligen en kall skotertur med hans nya skoter och sen äta nått! Yippiiee. Annars har det inte hänt mer än bara flyttningar och kramper, har försökt överleva kylan och pressen och lite annat med. Har knappt haft tid att vara med Robban, pussas och kramas. Men jag älskar han så mycket :)
 Idag ska vi ta de mer lugnt, jag vet att de är natt men så får de bli. Vi har dessutom koppla in vårat nintendo wii och spela förfullt! De var nå rabbids spel, riktigt roligt. Men nu ska jag gå härifrån, vara social och ha de trevligt..:) Ha de så bra!


Vad ska man ha på huvvet?

Vardag  /  0  Kommentarer

Hejsan!

Våran middag hos sofie och hennes kille blev lyckad, dom hade gjort en jätte god baconsås med pasta och sen socker kaka på de! Gissa om vi blev mätt...:-) Väldigt trevligt! Hela dagen har vart riktigt lyckad, jag har vart på stan med syrran och moster, inhandlade lite "ta hand om dig" grejer.

1. Heat beat från NAK (värmeskydd), Funkade jätte bra!!
2. Hud lotion
3.Hårfärger i blont och svart
4. Inpackning från SYOSS
5. Body scrubSå min kväll blev en ta hand om dig kväll. Jag slog igång bastun, tog med mig rakhyvlar och robbans rakgele!(hoppas jag inte luktar man nu..), peeling till ansiktet och kropp, satte i en inpackning i mitt hår och sen var de bara att hyvla bort hår. Haha! Var riktigt skönt att bara pyssla om sig själv, det är nog prio 3 för mig. Testade även heat beat och den var jätte bra, så nu är jag nöjd & len efter min sköna lotion. Jag har väll inga större planer för ikväll, jag och älsklingen är påväg att sova så vi kommer upp imorgon..Kanske man kan åka lite snowboard! Har ju som sagt börja åka snowboard, jag är under inlärning. Men nu ska jag hoppa i säng för imorgon ska jag till stan och kanske köpa...hmm....det får ni se! ;-) God natt!

  


Vilken lycka!

Allmänt  /  1  Kommentarer


Ser ni vad detta är? Det är mitt sista uppdrag som jag skickade in i svenskan, och vad fick jag? Ett MVG. Jag är riktigt stolt, trodde inte man kunde bli så glad över ett resultat via internet, men tydligen. Så nu är min vecka räddad, bara mitt muntliga förhör kvar, det kommer gå super bra tror jag! Håll tummarna för mig nu :-) Nu ska jag & robban vidare till godisätandet och sedan till Sofie och hennes kille på middag, Ha de bra!