Halloween firande!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Meen, så¨tider rinner iväg! :-) Kan inte förstå -
På en Söndag, dagen efter förra årets halloween firande tog jag ett graviditets test som visade positivt. Bara kvällen innan hade jag varit med mina vänner och firade lite smått, men magkänslan sa att jag skulle vara lugn med alkoholen. Så det blev en väldigt stillsam och tidig kväll för min del, och tur var väll det! För där inne grodde min älskade William :-) Kan inte förstå att det snart är ett år sedan. Kändes som igår jag höll i stickan!
 
Så denna Halloween helgen får mig verkligen att tänka på den stunden <3 Mammas fina prins som faktiskt har lugnat sig lite att vara en mammis. Hihi! Nu duger pappas famn ibland, det ni! Jag klagar inte, då får jag tok mysa med grabben själv istället ;-) Han har haft lite ont i magen på sistone så drog en runda på stan & inhandlade Sempers magdroppar, samt Miniform. Funkar kanoners! Nu är han precis som innan - Nyfiken & glad! Plus att han har återgått till sitt normala sov schema fast med ett uppvak. Hihi. Är en riktigt duktig kille som sover natten igenom :-) Vi hade för första gången en natt som han var lite ledsen och otröstlig i ca 1 timme..Men någon gång måste sånt komma också!
 
William äter numera ca 180 ml varannan/var tredje timme så nu har han börja lagra på sig.Ska inte bara skriva om killarna i mitt liv..Men annars då? =) Ja, vi lever på det vanliga svensson livet. Fast ute i lugnet och skogen, dvs älskade huset. Trivs som fisken i vattnet <3 Synd bara att det är jobb veckor och allt vad de innebär så man knappt hinner med att dona på här. Men nästa vecka ska jag slå i en växel och fortsätta tapetseringen :-) Ska försöka fota lite bilder åt er nu i helgen. Det är riktigt mysigt nu! Dock ännu mycket kvar, hoff.
 
Nej nej, nu hopp i säng! :-) Ska iväg och spöka lite med barnen imorgon med Sandra och kidsen innan jag åker till stan. Har packat en väska för vi övernattar i mammas lägenhet :-) Denna mamma ska ut på lite partaj med mina tjejjor <3 Gubben han är hemma med barnen under tiden. Längtar så väldans!
 
KRAMISAR! :)
 

Följ mig på.instagram!

Allmänt  /  1  Kommentarer
 
Bloggen har hamna åt sidan, så ni som.fortfarande vill.hänga med följ mig där istället ::-) Kommer bli ännu bättre på uppdatera nu när vi äntligen har fått internet ut i huset. Gudars så skönt! 
 
Måste bara säga..Hur gudomligt söt kan man inte var?  Mammas mamma kille <3 Ni två är mitt allt. Bokstavligen.

Det nya livet som bybo & hästägare

Allmänt  /  0  Kommentarer

Hej och hallå där ute! :-)
Är så tråkig och dålig på att uppdatera här, men har faktiskt en bra orsak. Har inget internet i huset ännu & det på telefonen kommer man knappt in på facebook pga av den dåliga täckningen, hihi. Men den 21 oktober så får vi det, så ni får snällt hålla ut.
Måste börja med att skriva ett s.t.o.r..t grattis till Maja & gubben hennes till deras fina dotter som kom till världen! Dunder kram till er och lilla stjärnan! Vi väntar med spänningen att få träffa er :-) Sedan ger jag er en snabb update om läget ute i byn som husägare :-) Flyttlasset är så gott som klart, måste flytta sakerna från förrådet & göra en städning. Men alla saker är i princip ute så det är lite kaos där borta..Mitt i allt detta huller om buller har krutburken Hildur flyttat till oss!
 
Hon verkar trivas väldigt bra med sin karl Glimm :-) Smaskar hö hela dagarna och igår tog syster premiär turen med henne. Framåt kan man då verkligen säga att hon är trots att hon skulle vara en slö pensionär..Så mysigt och härligt att kunna gå ut på gården och pyssla på med hästarna. Bara att kunna ta ut henne och spänna upp henne för att borsta lite är balsam för själen..Nej, aldrig mer lägenhet! Inte nu åtminstone.
Hihi, mer om det senare! Ska försöka fota åt er sen så ni får se lite bilder på hur det ser ut i hemmet vårt. Storm trivs verkligen och saknar inte stan ett dugg. Roligt att komma in lite då & då för att göra lite ärenden och hälsa på vänner, men annars myser vi på där..Besök är det inte dåligt med heller, så vi är inte ensam :-)
 
Mina två guld killar har vart hemma med mig nu ett tag för förkylning, och nu är Kevin piggare. William däremot har en riktig tråkig hosta, men är lika glad för det. Finaste! Finns mycket jag kan skriva åt er, men just nu så känns det så tråkigt...Vill ge er bilder också, så ni får kika på några från min instagram. Där försöker jag uppdatera lite :-D
 
Tusentals kramar till er så hörs vi snart igen! Flytt/bya/nya/härliga/tvåbarnsmamma livet håller mig sysselsatt till fullo <3
 
 
Var på besök till Överkalix och hämtade hö med syster, fick lite sällskap på vägen :-) Närmare 3 ren flockar..