Söndags frossa

Allmänt  /  2  Kommentarer
Slitna lilla jag...


Nu var de söndag! Usch vad trist..Hade vela att de var helg hela livet, men så kan de nog inte va..då skulle jag inte sakna helgerna hela tiden. Igår var de som sagt Robinson finalen och den jag hoppades på gick inte till final, men en från Norrland vann! Så då är jag ännu gladare, han var verkligen duktig lille Hans. Läste igår på chatten en intressant sak, Hans vinner ju 500 000 kr och de sjuka är att han måste sätta 40 % av vinstpengarna till skatt! Är det inte sjukt? Jag tycker verkligen inte att man ska kunna ta nån skatt på ens vinst pengar, nu har de gått för långt. Men vad ska man göra åt de? Jag och robban tog en lugn kväll igår med lite Robinson och sex and the city, idag blir de däremot "kalas" för robokops äldre brorsa Tony. Så nu får jag söndags frossa! :)

Nu ska jag kolla på sex and the city och fortsätta dryga med min älskling som nyss kom hem..<3 han är nog de absolut bästa jag har just nu! älskar dig sötnos


Något slags virus eller bara otur?

Allmänt  /  1  Kommentarer
Jag hamna igår i något slags magont koma, mådde illa och ville bara försvinna. Men tappra lilla jag trodde de var ganska normalt så tryckte i mig en semla till frukost och lite kaffe på de, japp det satt fint! Sen börja jag må så himla dåligt igen och gick och halv sov, fick någon slags tablett och mådde prima fisk. Piffade upp mig och for sedan till Robbans mommo och käkade "Kamsa" = Pite palt..=) Åt och åt, och sen var de droppen...mådde jätte dåligt hela kvällen och ville bara dö, höll på bryta ihop...Och sen kom de, jag spydde! Vilken trevlig fredag :) Hade jag bara otur ellr är de ett dåligt virus? Har mått illa till och från förra helgen..Hoppas de försvinner, mår mycket bättre nu men har som ett tryck i huvudet! Inte speciell rolig helg, men hade planera att vara hemma och de var vi...=D

Väntar bara på Robinsson finalen, vem tycker ni ska vinna? Själv tycker jag att Mats ska vinna! Han har alla dom färdigheterna man ska ha - ärlighet, kunna fatta beslut, inget skitsnack, uthållighet, styrka och väldigt intressant personlighet..Han kämpar, han lever inte på dom andra som Sanna, Anders & Jimmy gör. Dom bara hänger med, inte alls värdiga vinnare. Möjligtsvis Sanna isåfall..Hon har i allafall vunnit en tävling! Men jag säger bara, GO
MATS!
Och ett tack till min älskling som tagit hand om mig nu, blev lite sur på dig när du höll på dampa på mej..men hör nog till din charm, Tack älskling! Du vet att jag älskar dig över hela mitt hjärta, å tä vet tu! <3

Här kommer dagarna i BILD DRÖÖS

Allmänt  /  0  Kommentarer
ONSDAG NATT

På Onsdags natten kom Marie hit så jag och robokop for och hämtade henne. For sedan dit på morgonen och var där ett tag och gissa vad som hände senare, vi for in till stan och handlade upp lite pengar! Fick en hel drös med mig av kläder, men då skulle ni se Marie. Hon hade lite svårt att få ner allting nu idag, hon for som sagt hem idag =( Tråkigt som tusan men hon får komma när de är varmare.

Hade inga speciella bilder från den shopping dagen utan bara två porträtt :)

TORSDAG:

Har inga större minnen om vad vi gjorde då, tror vi for på stan en sväng till och sedan blev de lite skridsko åkning. haha vi var som Bambi på IS, det gick inte så bra i början. Vi kröp fram till rinken och höll och sedan till kanten, marie hann ta ett ex antal rök pauser och jag fick faktiskt in känslan så det gick riktigt bra!Så jag blev lite stolt över oss i allafall, har ingen aning om vart resten av dagen tog vägen men de var säkert bra!
Haha det där är då oss från skridsko åkningen, i allafall nästan...hahaFredag:
For och hämta upp marie lite senare då jag och Robban tog en liten powernap och de var så skönt, sen var de bara på stan igen och handla de sista innan kvällen om ni förstår! Så vi for med älsklingen och fixade allt sen bar de iväg hem och sedan börja fixa, äta m m ..Jag och marie började kvällen hos Susi med några drinkar, fixade oss och så här blev kvällen! Blev O´malleys och mitt första besök på Fontana, det var jätte bra men för många sliskon. Tyvärr! Här kommer bild drösen :)Lördag:

På lördag blev de bakis dag, fy tusan vad ont i magen..Jag har nog aldrig haft så sjukt i min mage, så det blev lite svårt på Lördagen. Men utgång blev det i allafall, så vi hamnade på Olivers och gissa vad, jag vann 205 euro! :) Så det vart shopping, men har fortfarande pengar kvar så jag överlever. Jag älskar att shoppa! Vi hann gå och äta på Mc donalds med Häggblom och sedan blev de massa dansande och umgicks på Ollis.  Här kommer ytterligare en bild drös från förfesten hos Jörgen och sedan ut!


Jag och älsklingen <3 det bästa i mitt liv

Söndag kan ni gissa vad som vad då...Vi bara dryga! :) Resten av dagarna får ni se någon annan dag, vi var och Bowla och sådär, men Marie har bilderna så vi får ta dom sen! Ha de bra, så kommer de upp mer sen. Hejs!