Är det ditt eviga lilla näste? ♥

Två blir tre  /  1  Kommentarer


Tusan också, jag börjar tappa hoppet att hjärtat någonsin ska komma ut i den stora världen. Det känns som att lillisen har bosatt sig i magen för all framtid, att det är såhär det kommer vara. Ja mena, man får sammandragningar, molvärk, rygg kramp, stickningar & hugg när han trycker sig neråt, energi ryck & ändå så är han kvar i kulan! Why?

Jag börjar bli less och otålig, nu vill jag att prinsen ska komma ut så man äntligen vågar fara utanför Gällivares gränser utan att tänka - Shit, tänk om vattnet går! Eller tänk bara att få sitta i soffan och morgonmysa, gå på barnvagns promenader i vårsolen eller helt enkelt bara njuta av varje sekund med vår eskimo.

Har sagt det tidigare, och säger det igen för lill prinsen verkar inte riktigt förstå. Kan du komma ut, nu? Snälla. Kanske man måste prata bebis språk? ♥

Nä, nu ska jag mysa med min andra prins, nämligen Elvis. Imorgon blir det loppis, målning och kanske ett besök till stugan, Vi får se! Fullt upp iallafall, hörs imorgon! Puss och kram :)

Mira och Elvis, vilken grej ♥

Allmänt  /  0  Kommentarer
Kommer ni ihåg när jag skrev att jag hade vilja köpa en hundkompis till Elvis? Ja, det var ju självklart något jag hoppades på. Men eftersom min man inte är lika peppad på det som jag, så kan jag inte göra så mycket. Men däremot verkar det som om min kära moder är det! Hon har också funderat flera gånger på att ta en till hund, och hon är lika kär i Elvis look som jag är. Hur kan man inte?

Så vi bestämde att sätta ut en annons, och av en ren slump så skickade en kvinna åt mig att hon hade en Yorkshire/dvärgpudel/havanais tik på 2,5 år som heter Mira. Det hon skrev/skriver om henne låter helt magiskt, och man kan tro att hon och Elvis är själsfränder. Så lika på alla sätt och vis! Storlek, Färg, psyke..allt likadant! Och inte nog med det! Fick en bild mailad, kan säga som så.. Mitt hjärta smälteÄr det inte bara för likt? Man kan tro att dom är syskon. Om det blir att vi tar henne, eller mamma. Så kan jag äntligen slappna av! Min prins får en lek & mys kompis. Skulle kännas suveränt, och inte det minsta jobbigt. Bara en ren lättnad..Känns som att det är meningen, och jag som alltid har sagt att jag hade vilja ha en Elvis kopia, fast en tik! Underbart.

Men då blir nog Elvis av med bollarna, tyvärr. Han blir så stressad av alla löptikar,
så det hade blivit bäst så :)

Jag får återkomma med mer information om detta, då vi får se när vi hämtar henne isåfall! Kanske får syster yster att åka med mamma, tror inte det är några problem. Åh, vad jag känner mig lycklig! Har världens finaste familj, underbara djur, finaste killen, bra hälsa, tak över huvudet, mätt mage & en liten knodd på väg. Kan man bli gladare?


Oh happy day!

Allmänt  /  0  Kommentarer


Åh, det händer så mycket i livet just nu. Man ack så kul det är! Är inte det minsta nervös inför förlossningen & det som skall komma, bara hoppas att det sätter igång på BF datumet (15 April). Tänk bara känslan att få se den lilla killen som bökat runt där inne dag efter dag, vecka efter vecka. Kanske har han pappas hår, mina små eskimo ögon och rosiga gulliga kinder. Ja, kan inte ens föreställa mig hur det kommer bli! :)

Nu är jag så uppe i varv här hemma, och inte bara på grund av att grodans ankomst närmar sig. Utan för en annan sak också. Låt det nu bli som jag/vi hoppas på, så man äntligen kan andas ut & känna sig lugn. Hade vart en dröm för mig, och för prinsen.

Om det nu blir som jag tänker mig, så kan jag återkomma imorgon med lite ny fräsch information om min happy day! Bryr mig inte i dessa sammandragningar eller dåliga sömmen, för nu är jag i sånt glädje rus så det känns som en prick i havet.

Ni får sussa så gott, så hörs vi imorgon efter jag har käkat en snabb lunch, gjort en tyg inhandling  så jag kan fara och pimpa upp köks soffan. Men efter det, då j*klar. Har redan förberett ett inlägg, så ni får hålla utkik! Sov gott allihopa, puss och kram! :)