Verkar finnas brist på tid!

Allmänt  /  1  Kommentarer
 
Aah, nu pustar jag ut :-) Har sorterat upp alltsammans här hemma, städat, sprungit på stan med lilleman & syster för lite små koliox, jobbat till klockan tre, hämtat barnet, ätit och packat. Blev lite konstig ordning det där, men ni förstår nog att tiden inte riktigt räcker till som det ser ut nu. Fick schemat inför nästa vecka & veckan därpå, blir ungefär 40 timmar i veckan för min del.
 
Passar jätte bra nu, men förlossningen närmar sig så då får vi se om vi drar ner lite grann eller om man kör på som vanligt! Trivs ju så ofantligt bra på jobbet så är knappast tråkigt att behöva gå dit, hihi. Det som jag saknar mest är såklart min fina trollunge ♥ Pengar är verkligen inte allt, men det är bra för mig att komma ut lite och göra saker för mig själv samtidigt som Kevin får mer kvalitets tid med pappan sin. Jag drar gärna hela lasset själv, även fast han är hemma. Älskar att natta han när jag får snosa han i håret eller äta kvällsfika framför tv:n med täcket som mys-faktor.
 
Tvekar inte att detta kommer bli bra! Enda skeptiska är just jobb helgerna, det kommer bli många såna. Nåväl, man kan inte grubbla på sådant redan :-) Thihi. Vet inte riktigt vad jag kan skriva ner för roligt åt er, imorgon sätter vi som sagt kursen mot Vasa ♥ Vi ska fira vår fem års dag där nere eftersom vi inte gjorde något speciellt här hemma. Kommer med all säkerhet springa in på Ikea och köpa lite smått och gott inför bebis ankomst som närmar sig med stormsteg.
 
Vecka 35 är bara tre dagar bort! Fick själv en chock när jag insåg att jag gick in i den veckan. Kollade på telefonen två gånger & googlade fram det en gång ;-) Det betyder att bebis kan komma om ca 2 veckor! Då räknas plutten som fullgången. Skulle värkarna börja nu så är det inte ofta som dom försöker stoppa upp det :-) Herregud, jag måste verkligen beställa babynestet & tvätta upp lillebrors sängkläder.
 
BB väskan ska jag bygga på sakta men säkert med mina egna saker..Är jag knasig om jag säger att jag längtar tills förlossningen sätter igång? ♥
 
Hihi, möjligtsvis en gnutta. Nu ska jag ta och borsta tänderna och pussa på min sovande prins hundra gånger extra innan jag dejtar john blund..:-) Känns som mina revben håller på gå av, så med det avrundar jag.
 
Kramisar till er allihopa!
 
 

Om man visste att det skulle gå så fort..♥

Kevin, 2 år-3 år  /  0  Kommentarer
 

Denna fullsatta roliga tisdagen ♥

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Nej nu ni, nu är mamman här slut! :-)
Fast inte så trött som jag trodde att jag skulle vara. Är mycket information som ska in i huvudet, allt med boknings system, kassa, aktiviteter, värdar och hundra saker till. Hihi! Ett toppen gäng har man hamnat med, så jag trivs verkligen som fisken i vattnet. Detta är absolut något jag vill pyssla med i framtiden! ♥
 
Hur som haver, vi har haft en liten kille som har grina utav trötthet..Är tisdag idag, och med det innebär det kyrkis. Där träffas alla dagmammor för några timmar och så får dom leka :-) Kevin han vet exakt när man ska gå iväg dit så då vill han inte sova. K-a-o-s är ordet för tisdagarna! Ingenting är riktigt bra, så man får underhålla han så gott det går med diverse saker. Ikväll blev det en tur med mommo i bilen, ett bad, lite kvällsfika, läsa en bok och sedan somna sött i sängen med kaninis som han fick av syster i dop present.
 
Själv har jag inte mycket på agendan..:-) Ska ta det lugnt och absolut inte springa upp alltför mycket! När jag var på jobbet så fick jag som ofantlig molvärk så jag trodde jag skulle tina bort. Blir mycket belastning på bäckenet när man sitter så mycket. Annars mår jag verkligen toppen bra! Känner mig större och större, och det hade jag ju gärna skippat ;-)
 
Livet flyter på så himla fint nu så jag går oftast med ett leende på läpparna :-) Vissa gånger går Kevin mig på nerverna, men det hör till hans ljuva ålder ♥ Min ögonsten. Även fast jag har/haft en lätt graviditet så finns det tillfällen då man bara vill sätta sig ner i soffan och aldrig mer stiga upp. Kanske smälla i sig en choklad och njuta av att göra absolut ingenting. Men den tiden är förbi, och trots att mini nr två inte har anlänt ännu så är jag väldigt inställd på t.r.e barn :-) Inte sambon dock, men han vet bara inte om de än. Hihi ;)
 
Om man skulle göra likadant som gubben..Ta några chips och kika runt lite på nätet innan man hoppar i säng! Full dag imorgon. Då blir det att packa, handla, jobba, storstäda, hämta ut paket osv.
 
Hörs imorgon då, tjingeling *