Dagen innan dagen

Allmänt  /  0  Kommentarer
Nu börjar jag få resfeber, på riktigt. Idag är det då det smäller, nästan iallafall! :) Jag har packat klart, och fast min väska känns tung har jag knappt med nått..Hur ska det gå att få med mig grejer från spain? Jag fattar inte. Kommer bli övervikt, mkt övervikt. Tusan!

Aja, nu måste jag fixa mig och äta något innan vi sticker mot Piteå vid tolv tiden. Vi kommer som sagt sova över i Piteå innan vi drar iväg mot Spainen. Och då undrar ni säkert varför? :) Jo, flyget går så pass tidigt från Luleå så det känns lättast så.

Sen har jag ännu klumpen i magen att lämna Robban här, men förmodligen blir det bara 9 dagar för mig att vara där om min ekonomi tillåter det. Det är dyrare att vara kortare, än längre..Mystiskt! Kan inte ens beskriva känslan jag har när jag tänker på hjärtat, jag kommer sakna han så otroligt j*vla äckligt mycket där borta så det är helt otroligt.

- Min älskade bibi, min morotslåda. Kommer tänka på dig hela tiden, och inte för en sekund ska jag glömma bort dig. Du är en helt underbar pojkvän som låter mig åka, och jag kan nog inte ha en charmigare sådan heller. Så älskling, ta hand om dig och gör inga hyss, för din bibi kommer hem snart igen! :)

Sådär, då har jag skrivit brev åt hjärtat. Och även ett STORT tack till mamma som ställer upp att vara djurvakt medans vi är borta! Tack tack tack! :) Elvis har de bra hos dig.Vi hörs sen när jag har tid i spanien ;) hehe, hejdå alla vänner! Hade så himla bra i Sverige.

Lägga i en högre växel

Allmänt  /  0  Kommentarer
Jäklar vad jag har fullt upp nu innan jag åker, måste verkligen skynda mig med allt! Idag måste jag packa klart, för just nu som det är så ligger alla kläder som jag "funderat på att ta med" i en stor hög där i min fina resväska. Not so good! :)

Så Prio 1 idag är att packa klart, sen måste jag ta mig till Jenny för att fika och sen måste jag och Robban ta våran myskväll, för snart åker jag ju. Känns ännu hemskt att lämna honom här, så bara därför så kommer jag nog att ändra resan så jag endast är där i 1 vecka+ istället för x-antal dagar mer. Men måste kolla på det, för att se hur stor pris skillnad det är.

Har även handlat
batterier nu, och extra vitaminer, samt postafen ifall jag blir åksjuk eller något. Tyvärr, kan jag inte ge er någon spännande blogg utan ni måste hålla ut lite.

Däremot kan ni få se en bild på Elvis och mig från när vi tältade förra helgen, man sussar gott i bra sällskap och mjuk mossa! :) Han sov brevid min sida hela tiden, gullnosen.
Thinking

Tankar och funderingar  /  0  Kommentarer
Jag tänker så det knakar här borta, och det är av flera orsaker. Det första är att jag inte riktigt kan förstå själv hur jag kunde gå och boka en resa och dessutom fara utan Robban, min andra del. Jag känner redan nu hur klumpen i magen sitter för att jag ska lämna honom, och dessutom inte kunna snacka med han på datorn på 2 veckor...Ska köpa så mycket fint åt honom, så oj oj!

Tror jag kommer dö av saknad där borta, och han förhoppningsvis av mig! Det känns faktiskt riktigt hemskt..Åh, vad jag önskar att han kunde komma med mig dit bort och bara mysa på, min fina älskling. Men vet du vad, vi har ju ett helt nytt äventyr att "bestiga" när jag kommer tillbaka :-)Sen funderar jag på hur tusan jag ska hinna med allting innan jag åker på Måndag? Jag har ännu inte packat, och det borde jag göra nu egentligen. Det värsta är att jag inte ens hunnit skriva packlista så har lånat syrrans, haha.

Men har iallafall hämtat väskan idag, så nu kan jag börja små packa idag innan jag ska sova. För imorgon hinner jag ej, då ska jag jobba sista dagen på denna sommarn och sedan till Haparanda med mamma & Robban! :) Kommer bli stört kul. Sen ska jag bara kolla på Robban, och mysa på med honom tills vi far.

Eller just ja, en snabb fika hos Jenny på Lördag för hon fyller faktiskt år idag, hela 19 år! Grattis gumman.

Och förutom detta så snurrar tankarna på rätt mycket, är så utmattad och trött nu så ja...Sen det allra hemskaste, känns som jag håller på bli sjuk. Vill inte!

Nej, vilket långt inlägg. Det blir så när man funderar lite väl mycket ibland, plus att jag börjar få resfeber! :) Nu ska jag packa lite, klippa Elvis klor och sedan mysa. Hejs svejs!