En bra dålig dag

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Det är ju tusan att man ska sitta här på sin underbara helg och må pyton, rent ut sagt.
Magen är kass och jag mår ofantligt illa! :( Magvirus som spökar med mig eller något annat roligt. Har spytt några gånger idag och får inte direkt behålla något, inte ens en banan. Fast, dom två korvarna jag åt hann smältas ner.
 
Dagen har med andra ord vartit rätt tuff för min del - Speciellt när sambon sov över i stugan och var meningen att vi skulle åka dit. Fick så fint ringa och säga att han skulle komma hem, men dom timmarna gick himla sakta. Efter att ha kämpat mig ur sängen,ha vilat på soffan och låtit Kevin underhålla sig själv så tog vi en promenad i hopp om att få i mig lite lunch på allemans med familjen :-) Gick inte så bra där heller, men Kevin han sov gott utanför efter hans lunch hemma. Hihi.
 
Tog en snabb dejt med kusinen innan vi gick in och väntade in pappsen..♥ När han kom hem så blev reaktionen från Kevin först jätte ledsen och pekade på pappa som att han var sur att han lämnade han. Sen sprang han rakt i hans famn och kramade om han lääänge..♥ Han har bara lekt med pappa så jag har haft tur att ligga på soffan och äta lite, spy upp lite och ligga på soffan lite till medans dom har ätit middag och gottat sig i mina lussebullar :)
 
Dom for till affären en sväng och handlade lite mumsiga saker till ikväll..Samt lite snäll mat för magen till mig och lunch tills imorgon! :D Om jag lycklgtsvis blir lite bättre ska jag försöka få i mig en manna frutti och förhoppningsvis klarar min mage av att skiva lite grönsaker och doppa i en smarrig dipp. Vart så sugen på de länge, men tor det är dödsdömt :) Hoppas kan man alltid. Hihi.
 
Nej, ska släppa datorn och andas..Magen känns rätt öm så fortsätter se Avatar på tv medan sambon nattar lill hjärtat ♥ För ivrig för att sova när pappa är hemma, vilken lycka!
 
KRAM till er alla

Bara pappa

Allmänt  /  0  Kommentarer
Hej och hallå!
Ligger otroligt nog i sängen och är redo för John blund :-) Har kollat på Idol och en romantisk film, samt lite nudlar på de. MMmm! Länge sen jag åt det. Hihi.

Känner mig faktiskt en aning slut! Trots att jag fick sovmorgon och Robban gick upp och förde Kevin till dagis, så är man en tröttmössa ;) Till lunch bjöd älsklingen mig på Kina mat, så vi tog en lunch dejt och surrade om livets alla hörn. Fick sedan besök av Kusin Marie innan jag hämtade Kevin, som inte alls var omtyckt.

När jag hämta han kom han springandes och ropa pappa pappa! När han såg att de bara var tråkiga mamma så börja han tok grina och blev så sur. Sötnosen. Det släppte efter ett tag, så jag och hjärtat hämtade en pizza eftersom sambon hade åkt iväg på äventyr :-) Pizza är inte så poppis, men fick i han rätt bra innan vi gick över till grannen! :) Kevin och Saga leker då ofantligt bra tillsammans och är alltid så gulliga emot varandra. Dom går direkt till barnrummet och leker, pratar och har te bjudning. Hihi.

Sällan det är någon fejd :-) Så dom busade i sängen, Kevin sprang näck, åt goda mackor, lekte och badade tillsammans innan vi gick. Grabben min ville inte gå så han var lite extra busig vid deras hej då kram/puss!


Ja, de var en fin kväll. Han somna fort efter vi kom hem, så haft kvällen för mig själv ,:-D

Charmtrollet

Kevin, 1 år-2 år  /  0  Kommentarer
Få se nu..Den 11 oktober blev Kevin 1 ½ år gammal, nu är han helt otroligt över 19 månader gammal. Snart 20 månader gammal ♥ Den största skillnaden med Kevin är faktiskt efter han började på dagis, på hur han har blivit och hur han beter sig :-) Han har blivit betydligt mer framåt mot andra barn och finner sin roll väldigt fort, samt att han har blivit en riktig pajas. Haha!
 
Det ska dansas, springa med byxorna nerdragna och snorren framme, han gör trixs såsom kullerbyttor och olika saker på golvet. Ja, han ska styla helt enkelt ♥ Men med dagis och åldern har även kommit mer vilja och han har börja testa en mer betydligt mer. Han gjorde det förr, men detta är annorlunda. Säger man ett starkt nej, då fortsätter han bara eller gör det värre. Han vill gärna göra tvärtemot som man säger åt han och så försöker han ibland  vifta mot en och säga nej med en bestämd ton.
 
Jag och Robban tolererar inte sånt och brukar alltid lyfta ner han, prata med han lugnt eller sätta han i hans rum. Något av det, men som med allt annat kommer det faser för att se hur mycket han kan bestämma och vad han får göra. Man visste att det skulle komma, och vissa dagar är han mer intensivare än andra ;) Men, han är alltid jätte snäll på dagis och visar inga såna tendenser där. Han är så omtyckt bland alla barn och när man kommer med han ropar dom;
- Kolla, Lilla Kevin är här! Lilla Kevin är här.
 
Charmknutten har så bråttom så man knappt får av han kläderna innan han ska springa iväg. Kramar får han alltid när han kommer av alla, även när dom är på kyrkis ♥ Helt underbart att han är så omtyckt och att det går så bra. När jag går därifrån så säger han knappt hejdå, han har fullt upp! :) Aldrig ledsen.
 
 
(Suris för han inte fick se tuff tuff på två sekunder ♥)
 
Annars så är han rätt lik som innan. Fast har börja säga mer meningar som jag inte har en aning om vad det betyder :) Han ska alltid kolla på sina favorit program "Dinosaurie tåget",  "Babblarna", "Folkrace", "Grävmaskiner" och "Bamse disco mix". Hans största hobby är att köra med sina bilar, springa med pappas keps på huvudet, åka broom broom, vara på dagis, beatboxa och busa med pappa.
 
Dom vanligaste orden här hemma är; Pappa, kacka(macka), gla-ass(glass), kaka, tuff tuff (Dinosaurie tåget), broom broom (nån av hans leksaker), gräv(grävmaskinen), putsche(frukt),
 
Renligheten håller ännu i sig och grisar han ner så torkar han alltid upp efter sig,oftast utan att jag behöver säga åt honom. Han plockar gärna upp efter sig, sätter oftast ett underlägg innan han sitter ner i stolen och äter, brukar sopa och hjälpa till med diverse sysslor.
 
Hur som haver, denna kille är en helt underbar sådan ♥ Vi har våra fajter ibland när han kommer hem och ska ha en glass före maten. Men, i det stora hela är han en jättefin kille som bara försöker se hur långt han får bestämma lite då och då :-) Vi älskar dig gubben.
 
 Han skulle bli en helt underbar storebror ♥