Att unna sig själv det lilla extra

Allmänt  /  0  Kommentarer
Mina fina bloggläsare, nu är jag här igen! : ) Glad, nästäppt och små trött (som vanligt..), hi hi. Ja, man kan säga att det är min vardag nu förtiden! Men vet nu vad, Ibland sitter jag och funderar på att jag ska unna mig själv något, nån gång. För när gör jag egentligen det? Aldrig.

Inte nu när man har baby/hemma/hund grejer att köpa, då blir det inte mycket pengar kvar över till sig själv. Men nu har jag faktiskt tänkt att jag ska göra något alldeles för min egen skull, och det är (enligt mig..) en super viktig sak för att jag ska må bra & trivas med mig själv. Och självklart pratar jag om håret!

Ska köpa mig lite nytt löshår & gå till frissan så jag får det som jag vill ha det innan bejbsan tittar ut så man känner sig nöjd med sig själv när man har bröstmjölk överallt, slitet hår eller knappt sovit på flera dagar. Då kan det vara kul att iallafall vara snygg i håret, eller hur tjejer? :)

Det är så viktigt att ta hand om sig själv också, man måste få känna sig fin & speciellt nu när man är större än man brukar. Så det står på min prio lista - Skämma bort mig själv lite extra framöver! Hi hi.

Detta hade jag tänkt mig, färgnings tekniken kallas Ombre. Ett super fräsht, naturligt & snyggt sätt att färga håret på! Man bleker topparna lite lätt, färgar dit en passande utväxt som smälter ihop med resten av håret. Visst låter det knasigt? Att man numera ska ha en utväxt ;)
Har ni något speciellt som ni brukar skämma bort er själv med? :)

Allt jag älskar, och så mycket mer!

Allmänt  /  0  Kommentarer


*Gäääsp...* Ännu en dag över, och vet ni vad? Imorgon är det sista dagen på jobbet! Kändes som jag nyss började jobba, och det har vart så himla kul att vara på affären. Verkligen något jag vill jobba med igen, kanske efter mamma ledigheten om jag inte kör direkt på att ta truck kort. Nä, det där att jobba i en klädaffär är verkligen min grej och jag storm trivs när man ser hur nöjda kunderna är när dom går ut, och inte tala om hur socialt det är :) Men jag ska inte tråka ut er allt för mycket..Hi hi!

Idag har man annars bara jobbat, ätit underbart god mat hos mamma, fixat hennes bil med älsklingen, myst med honom och tagit det lugnt här hemma. No stress! Tänker ta tag i städningen när jag är ledig, dvs på Onsdag. Då ska jag gå igenom allt! Och ha ett riktigt lugnt gravid liv här hemma. Kanske baka lite bröd, kakor och sånt gott som är bra att ha hemma. Längtar tills man får börja pyssla på, och inte behöva stressa.

Men vet ni vad, jag kommer vara tråkig nu. Jag tänker jag göra som Elvis och resten av gänget, dvs sova tills klockan ringer. Och gud vad jag älskar dom, min familj, mina djur, min älskling, vårt lilla pyre, mitt hem och allt annat. Jag älskar dom, och så mycket mer.

Men, Magbilder kommer imorgon! :) God natt Kramisar !

Nojjigheten börjar smyga fram

Två blir tre  /  2  Kommentarer


Jag måste erkänna en sak, jag har börja bli som min mamma. Hel nojjig över små saker! Fast jag har känt lillen sparka några gånger idag, så tycker jag att han/hon är så otroligt lugn. Och ja jag vet, jag har moderkakan i framvägg och känner inte alls lika tydligt som andra, plus att det är mycket mindre plats där inne nu för h*n. Usch..Hur kan man ha sån lugn liten en? Bli en vilding nu! Såhär står det om dom som har moderkakan i framvägg;


"En moderkaka placerad i framväggen sitter som stötdämpare och kan effektivt ta bort udden av alla sparkar och göra att rörelserna känns mindre framträdande.
Kvinnor som väntar barn och som har moderkakan i framväggen brukar säga att deras barn känns ”lugna”.
Fosterrörelserna är som tydligast mellan vecka 20 till 32. Efter vecka 32 får barnet betydligt mindre plats i livmodern eftersom det fyller ut hela livmodern med sin kropp"


Hur ska man klara sig efter v 32? Kommer h*n vara ännu lugnare då..HUuj..Får nog köpa mig ett stetoskåp innan detta är slut! :)

Sen att pyret trycker neråt när man går gör det inte de hela bättre, helst när man promenerar. Man känner verkligen att det är en helt annan tyngd neråt än innan, och man går som en vaggande pingvin. Inte skönt! Ja, det är mycket som händer här : ) Får kramp i fötterna när jag står länge, magen är verkligen super seg, trött, har börjat snarka (woops...Ha ha!) , svårare att komma upp och böja mig, torr i munnen, nästäppt och känner ingen ork.

Fast jag ska inte klaga, har ännu inga sammandragningar, molvärk, foglossning, blött eller bristningar. Och härmed kan jag säga - Välkommen mig själv & pyret till vecka 30!