Året som gått ♥

Allmänt  /  0  Kommentarer

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Oj, jo faktiskt. Jag har aldrig någonsin bråkat med en kompis, varken tjej eller kille. Så det var något helt nytt för mig att faktiskt ha en rejäl konflikt och faktiskt bryta kontakten. Men något roligt? Haha, hmm. Jag var faktiskt och såg en konsär! :-) Det trodde jag inte skulle hända. Dessutom den allra bästa - Stiftelsen  ♥

 

Hur har ditt 2013 varit?

Underbart och väldigt hoppigt. Har tagit tag i saker mer än jag gjorde innan, bland annat med ansvar för hemmet och Kevin. Tog på mig alldeles för mycket själv och grubblade mycket över att man var "själv". Men nu är vi starkare än någonsin och vet exakt vart jag har gubben ♥ :-) Fått göra mycket roligt också, och haft betydelsefulla personer i min omgivning. Hoppade på min lastbilsutbildning, väntar barn nummer två, ska

 

Blev du kär i år?

Nä, inte riktigt. Vi har ju vart kär i snart fem år :)

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?

11 April när lillskrutten fyllde ett år!

Vad är din största framgång 2013?

Ta dagen som den kommer, och aldrig ta någon för givet. Man vet aldrig vad som döljer sig under ytan trots att man har delat allt. Sen kommer jag ta med mig att vill man något får man minsann kämpa lite extra ♥ Ge kärlek, och ännu mera kärlek! :)

Bästa köpet?

Min systemkamera

Vad spenderade du mest pengar på?

Saker till Kevin, mat och små krafs.

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Allt tror jag! På något vis så har allt gått enligt mina planer. Eller åtminstone alltid ordnat upp sig på alla vis ♥ Har haft sådan tur på sistone så det är otroligt. När jag trott att allt ska skita sig så har bitarna fallit på plats, just pga av att jag har så fina människor omkring mig som har stöttat och backat upp mig. Hela tiden! :-) Wow, utan er hade inte år 2013 vart ett sånt fint år.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?


Wake me up - Avicci

Stiftelsens alla låtar ♥

Vem har du umgåtts med mest?

Familjen, vännerna, Robban, Sandra och dom andra :-) Ja och Kevin såklart!

Har du haft ett förhållande under 2013?

Jodå, med samma gubbskrutt som innan. Hihi ♥

Vart reste du under 2013?

Piteå, Hemavan, Vasa, Boden, Kiruna

 

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014?

Mer fritidsintressen för min egen del! Vill gärna börja med någon aktivitet, te x zumba :-) Lära känna ännu mera mammor, några har jag redan lärt känna och dom är riktigt goa! Men ännu mer hade inte vart fel. Hihi. Sen vill jag såklart hitta ett hus, men varken jag och R har någon stress. Det vi köper ska vara vårt drömhus ♥ Kanske en stuga åt mamma så vi får börja hälsa på där. Och att lillskrutten i magen ska vara frisk när tittut dagen är kommen och förhoppningsvis är snäll mot sin mamma, pappa och storebror!

 

Vad gjorde du på din födelsedag?

Haha, oj..Vet inte? Var jag i Piteå då och såg stiftelsen eller var det efter? Kommer inte ihåg. Men något kul gjorde jag säkert ;)

 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?

Bättre ekonomi och äta bättre. Vara ärligare och våga säga min åsikt.

Vem saknade du?

Morfar, som alltid.

Vad var extra dåligt med året?

Förlorade en av mina bästa vänner.

Vad var extra bra?

Vi föll in mer och mer i föräldralivet ♥ :-) Och jag fick som sagt börja med lastbilskortet som jag har vela ha sen jag var..sisådär 15 år! Sen såklart när jag plussade på halloween trots att vi ännu inte har insett att vi ska bli föräldrar ytterligare en gång :-D Helt fantastiskt! Vid ultraljudet kanske vi förstår att det är på riktigt.
 

De bästa nya människorna du träffade? 

Mammorna :-)

Vad vill du säga till dig själv inför 2014?

Unna dig egentid - någon fin tröja - ett frissa besök eller kanske bara åk till mamma och sov en stund. Det är okej att låta Kevin vara med bara sin pappa, mommo, moffa eller en annan. Du är inte sämre för att man prioriterar att må bra eller ha ett fint hår! Kevin har så mycket kläder i sin garderob ändå och leksaker för en hel kontinent.


Ida du är gravid nu! Låt R dra ett större lass med hem och barn. Det klarar han! :) Sitt ner när dagarna är jobbigare. Hihi.

Och det sista; Håll inte saker inom dig. Har du något du vill berätta, lite sämre som bra så s.ä.g det än att det ska komma ut fel eller inte alls! Sen kärlek, ge så mycket kärlek du bara kan ♥ Och sätt sambon upp bland piedestalen igen, hihi.

 

Och så slutligen; dina planer inför 2014?


Unna mig mer, planera mer, åka utomlands med Kevin och familjen, hitta ett hus eller stuga, få någon slags rutin i hemmet, hitta fritidsintresse, umgås mer med mammorna, göra mer saker tillsammans och inte hålla inne sånt som man vill säga! :-)

 

 
 
 
 
 
 
 

 

TACK FÖR DETTA ÅRET!!! :)


God ju och gott nytt år!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Då var julafton över - Tack gode gud! :-)  Vi har tydligen startat en ny tradition att ha magsjuka vid julafton. Vi klarade oss förra julen, men då hade R´s syskon fått det. Och denna gång var det vår tur..Natten mot julaftonen så spydde Kevin ner sängen två gånger. Så han var inte alls på hugget när jultomten och allt skulle komma <3 Trött, ont i magen, grinig och ville inte äta direkt nån julmat. Stackaren.
 
Men han fick så många fina julklappar den lilla skruttungen Blev några uppsatser med duplo, ett par filtskor när han ska åka skoter till våren, lite böcker, skotrar, bilar, motorcyklar, trumset mm. Ja, ofantligt mycket prylar! Mamman här fick sig lite pengar, presentkort, en premention på tidiningen Mama och lite annat smått och gott. Vi tackar för alla klappar! :-) Har annars haft det bra i Vasa och så passade vi på att åka på äventyrsbadet.
 
Kevins ögon bara lyste och inte ville han gå upp en sekund! Han skulle åka rutschkanor och plaska på där i vattnet, lilla finingen. Efter detta började jag känna mig lite konstig och illamående men tänkte inte mer på det eftersom jag spydde ändå då och då pga av mini i magen.
 
Kvällen kom och då var det igång - Magsjukan! :( Var uppe hela natten och sprang på toa och resan i bilen hemåt på morgonen var hemsk. Kevin var så snäll så jag kunde sova igenom nästan hela, med några spy attacker. Men , nu mår vi bra! :)
 
Har tillbringat helgen ute i byn och åkt massa skoter och myst i stugan..Kopplade på boben bakom skotern så jag och sötnosen var lite v.i.l.d ;-) Hihi. Roligaste som finns! Drog ett varv med skotern innan vi åkte hem. Tre stycken på och så åkte vi ut på ängen och hade de härligt! När vi åkte upp för backen så blev det lite stegrande och Kevin bara - Oooooh! Oooh yeeah.
 
 
 
Han trivdes som fisken i vattnet och har pratat om (skoo-t) skotern hela dagarna lång. Finns inget som han gillar mer än det. Nu väntas lite städning, vi har precis badat. Handling och hälsa på pappa ska vi hinan med, imorgon är det nyårsafton! Blir en lugn sådan skulle jag tro :-)
 
Lilla familjen åker nog till mamma och äter..Mm..Rostbiff, en god sallad, vitlöksbröd, potatis gratäng! Det är grejer det.

God jul och gott nytt år! :-)

Lördag 21/12-13 ♡

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Mina hjärtan, här hade dom känt varann nån timme utanför magen, hihi..
 
Hej på er ♡
Nu har jag gjort det mesta som jag skulle ha gjort innan avresan imorgon. Köket är åtminstone städat och ingen disk eller sopor finns kvar, men lite prylar finns det kvar på golvet här hemma. Men vad gör det? Nu när jag sjönk ner i soffan så kände jag verkligen hur trött jag är efter dagen ♡ Vi har packat, haft besök och fått julklappar, tagit en tupplur på soffan, sorterat ut alla för småa kläder, kollat att allt är med och vid sex tiden så åkte vi till Jossan för lite tacos.
 
Blev en tjej kväll med Ninni, Jossan, Elin, Emma, jag och Kevin :-) Vilken lyx för han att få vara ensam barn där och få all uppmärksamhet. Han satt då så nöjd där och gav lite pussar åt alla ♡ Busade lite och visade hur man ska dansa på krogen. Hihi. Vi tog en promenad dit och tillbaka, så det var skönt! Lämnade vagn och bob hemma, man kan alltid behöva röra lite på benen ibland.
 
Lillskrutten han somnade nöjt i mammas knä i soffan så jag lyfte tillbaka han ganska just. Måste bara skriva kom ihåg listan tills imorgon sen kryper jag också till kojs ♡ Vi satsar på "tuppen" tiden imorgon så det kommer bli en lång dag! Man får plocka ihop lite leksaker så han har att sysselsätta sig i bilen och sen har han sin dvd som han kan kika på också.
 
Han är en sån duktig kille, så detta kommer han fixa galant! Belöningen blir att få träffa pappa igen ♡ Varenda gång det kommer nån till oss springer han till dörren och ropar paappa! Men ingen pappa. Så nu har jag sagt åt han att han ska träffa han imorgon. Då spänner han munnen, lyfter på ögonbrynen och ser så himla glad ut! :-) Hans älskade pappa. Och pappas broom broom, hihi.
 
Nej, nu måste jag skriva listan och sen sussa. Ha en trevlig lördag allesammans! Skulle tro att det inte blir nån uppdatering från oss imorgon, kanske på måndag. Massvis av kramar och pussar ♡