In till stan

Allmänt  /  1  Kommentarer
Ps; visst såg mina ögon bruna ut? :S Mysko..

God morgon :-)

Tänkte åka in till stan med sofie en sväng, hon skulle kolla nått och jag måste köpa öronhängen..Woj woj! :) Har vaknat vid 11 tiden och sen sett en film, så nu ska jag till stan..Kanske man hittar nått billigt och bra!

Just ja, jag sket i frisör tiden, väntar ett tag tills jag faktiskt inte vill ha den hårfärgen jag har..Tyckte de var ganska realistiskt ;)

Nåväl, hörs sen! Puss


Renovering i lägenheten

Allmänt  /  0  Kommentarer
Hej och hoj! :)Jag ville bara säga att jag lever, men har inte hunnit eller så skriva här på bloggen. Vi håller på få omtapetserat, målat och fixxat i både kök, vardagsrum och hall.

Så det är rent ut sagt ett kaos här nu! Det stinker målarfärg nå man näsan blir hög, papper på golv och folk som springer. Men, det är ju för en bra sak, det blir snyggt och fräsht sen! :-)

Vi har valt nå vita tapeter, och sånt så det blir finemang. Vi får se vad det blir! :)Nåja, nu måste vi fortsätta här...Hörs och ses! :)


Ps: saknar dig robban::)

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu

Allmänt  /  0  Kommentarer


Detta vill jag ha mer än nått annat just nu är en rejäl kyss från min älskade Robban...Det hade inte suttit fel, börjar bli grymt hångel och kyss sugen nu! ;-)