Trafik skillnader!

Idas tips  /  0  Kommentarer
Ja nu är jag riktigt sur, var ju meningen att jag skulle åka till Umeå imorgon med 09:00 båten över till Vasa, men icke. Jag förstår inte riktigt hur dom tänker ibland, varför kan man inte ha bussförbindelser så att man har en chans att hinna med båten som går kl 9:00..Men nej! Då ska man ha så man kommer precis 50 minuter efter de, vilket skit system. Och min mamma vägrar skjutsa fast jag ger henne bensin pengar fram och tillbaka, samt lite extra. Jag vill härifrån nu så jag får komma till Robin igen, vart därifrån alldeles för länge..

Men nu några enkla tips om ni nångång får för er att ta er till Vasa från Sverige! :-)

 1. Gå in på Rgline.com och kolla dom olika rutterna dom olika dagarna..På måndagar/Tisdagar går dom kl 09:00 och Onsdagar 09:00 & 20:00, sen fortsätter de ända tills Torsdag, fredag & söndag men kan inte dom exakta tiderna.
 2. För ungdommar mm kostar de 330;- och tar cirka 3 ½ timme!
 3. Buss förbindelser kollar ni på LTNBD.se och skriver in önskad avgång
 4. Sjävla båten går från Holmsund båthamn, men går ingen buss ända ut till Rg line så man måste ta taxi..Insåg jag först då jag var där då jag hade sökt på fel hamn (sluta med att jag fick lifta i nöd och lust) :)
 5. De är bäst att betala med kort på båten då de blir bäst med växlingskursen, dom är ruskigt dyra på båten med mat m m! Så ta med nå mackor eller nått litet ätbart.

Ja, de var väll de mesta..De man behöver veta om RG line står på deras hemsida! :) Det går såklart att ta andra alternativ till Vasa, man kan flyga från stockholm över till Vasa eller åka buss. Men om man bor i Norrland som mig är de det enklaste alternativet. Tänk vilka trafik skillnader de är här och i gämfört med Stockholm då de går tunnelbanor nästan varenda minut, vilken lycka om de vore så här!
Nu är jag bara ledsen över att jag inte kommer kunna komma till Robin imorgon, utan får helt enkelt lida tills på Onsdag . Men vi får se!Och ja just ja, igår var jag och tjejerna ut. Vi hade riktigt roligt och bara dansa hela tiden, de jag älskar som allra mest...Var tok mycket folk ute! Tog inga bilder men har en video och lite "before pix".  Idag har jag lite träningsvärk...woj woj! Men det var lätt värt de, underbart xD måste vi göra om!! Halleljua.

Nu ska ja dra :D hade bra. pussis

JAG LEVER!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Hejsan där ute!! :)
Nu var de ungefär ...ja, nån månad sen jag skrev här sist och dom som känner mig bra vet att jag lever! Kan man inte tro, men jag har haft så otroligt fullt upp och inte direkt hunnit skriva...Så jag har nu ett par följande nyheter;

 1. Jag har hoppa av linjen på Strömbacka, ska plugga på distans (korrespond gymnasiet)
 2. Jag är halvt boende i Finland, är där nästan dygnet runt.
 3. Det är då fortfarande jag & Robban, samt att han kanske ska flytta till Gällivare med mig, vi får se!
 4. Jag ska börja jobba då & då i Finland.
 5. Och dom som undrar vem som sköter hästen är min snälla mamma & Sofie...Dock är de inte säkert om jag kommer ha kvar Blaer då jag inte vet vart jag/vi kommer bo och om jag har tid. Någon som är sugen att sköta?
 6. Har skaffat finskt nr också, så dom som vill ha de får säga till...

Ja det var väll de viktigaste, jag har även kommit på att blogga om min vardag inte riktigt är min grej så jag hade tänkt byta tema helt på den här bloggen som kanske blir roligare och bättre för mig och andra. Som ni alla vet är jag alltid på resande fot och ser mycket, utforskar och tar reda på billigaste alternativen hit & dit...Så den här bloggen tänkte bli en reseblogg/fotoblogg helt enkelt! Och såklart tänker jag skriva om min vardag mer, men fokusera mer på resorna & annat spännande som händer runt omkring. Många som inte förstår hur jag har råd att resa så myccket som jag gör, så kanske man slänger in några tips eller två..Men med detta återkommer jag :-) Hoppas ni också har de bra så får vi höras senare! Ska bli bättre på min uppdatering då jag kommer skaffa mig en egen laptop till veckan...wooho!

Hade bra! :)