Fågelhund?

Lilla Elvis  /  0  Kommentarer


Under fisketuren idag
fick Elvis någon slags uppenbarelse och insåg att han var en fågelhund, eller åtminstone tyckte han att dom var väldigt intressanta och började simma efter dom i en riktig fart! Stackars lilla fågelmamman blev helt förstörd när hon simmade iväg med sina 6 st dunbollar till barn :)

Elvis däremot kände sig väldigt nöjd med sin insats och ville mest få tag i dom, inte det minsta rädd. Så nu har han kommit på vad han vill göra, dvs jaga ankor. Ingen grythund här inte! Så efter det for han och sniffade överallt och skulle fara ut. Knäppis!

Måste nog börja spåra med honom, det hade han älskat.


Myggornas rike

Allmänt  /  0  Kommentarer
Godagens, Jag och Robban drog och fiskade vid 8 tiden, och man kan säga att den fisketuren varade knappt i 1 timme. På första stället vi var så kryllade det av mygg överallt! Det gick inte att gå ut, och bara för det har man nu 4 st myggbett på en hand. Jäklar vilket gott blod jag måste ha! :)

Så kastade något drag sen åkte vi till nästa ställe, och där fick vi vara ett litet tag innan det började spö regna. Haha, ingen fisketur alls :) Men mysigt iallafall!

Nåväl, blev en glass och en korv som avslutning på kvällen. Tyckte jag passade bra såhär på kvällskvisten när det vart super varmt hela dagen. Dessutom när man haft som hunddagis här hemma, 5 st hundar.

Nä, nu  blir det natten! Vi hörs imorgon :)<3

Dagens middag - Flygande jacob

Idas tips  /  0  Kommentarer


Super god middag som är enkel att laga och är lite utöver det vanliga! :) Mums!

Ingredienser:

Gör så här:

Strimla kycklingfilé och bacon. Hetta upp en stekpanna och stek kyckling- och baconbitarna på medelstark värme tills filén fått fin färg. Gör detta i 2-3 omgångar så att det blir lagom mycket i stekpannan. Lägg över kyckling- och baconbitarna i en hyfsat stor ugnsform. (Jag använder en rektangulär som är 22 x 35 cm och 4 cm djup eller den ovala på bilden.)

Skiva bananerna och fördela över kyckling- och baconbitarna.

Vispa grädden och blanda med chilisås. Häll över och bred ut. Strö över jordnötter.

Gratinera i mitten av ugnen 225 grader i 15 minuter.

Servera med kokt ris och sallad.