Vilken extra lyckans dag!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
Resultatet utav 4 timmars slit i frisör stolen! :-)
Färgen kommer inte riktigt fram på bilden, så ni ska få en färskare bild på den imorgon. Hihi! Så otroligt nöjd med tanke på utgångsläget. Blev två avfärgningar, två färger och en toning, phu.
 
Helt underbart att sitta ner och låta någon annan pyssla om en för en stund, för ovanlighetens skull. Var och lunchade med pappa innan jag smet dit, så ivrigheten var på topp! :-) Hihi. For sedan vidare till syster där vi blev bjuden på en stor grillbuffe med alla tänkbara tillugg och sorter. Blev sedan en läskande fruktsallad och jordgubbar med glass till efterätt. Trollungen han gangstrade på så han hann jag knappt se, skulle bara gosas med moster & mommo.
Tackar så hjärtligt för allt gott!
 
Vart en sen kväll för oss! :-) Så blir det ibland när man ska hinna på majbrasa och diverse annat. Har haft en toppen dag från morgon till slut :-) Kunde inte vart nöjdare trots en väldigt hackig sömn. Hoff! Nu ska jag hoppa bums i säng, imorgon har jag faktiskt ingenting inplanerat så det blir att ägna sig lite åt roliga sysslor. Bland annat det fina fönstret! Ska på jakt efter lite hönsnät och klämmor.
 
Hörs imorgon då allesammans! Tjingeeling!<3

Nu ska risbusken bort!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Som jag väntat! =) Äntligen är min frisör tid här. Tänkte bli snål och avboka allting, men min mamma övertala mig om att jag faktiskt aldrig går till frissan. Så jag bet mig i läppen och sa att jag förtjänar faktiskt det här. Och de är banne mig sant :-) Mycket pengar som svischar iväg, men det gör absolut ingenting om man blir hel nöjd när man går därifrån.
 
Färgen på håret just nu är egentligen bara en väldigt urtvättad mörkbrun färg med några gröna nyanser och gigantisk utväxt. Sådär lagomt fint inför sommaren! Hihi. Nej, inte riktigt :-) Det ska ljusas upp med massa slingor och en snygg färg. Ni kommer få se en slut resultat bild sen! Håll tummarna att jag blir nöjd. Har aldrig vart 110 % nöjd när jag har färgat håret i Gällivare, så nu hoppas vi på underverk.
 
Hörs lite senare då! Med en helt nytt utseendet :-) Kram!

Förnyelse och jämförelse

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Gode kvällen! Vad jag känner mig flitig att uppdatera åt er :-) Har minsann vart duktig att pyssla på här hemma nu på kvällskvisten. Blir så fort rastlös efter att vi har ätit middag så då håller jag gärna igång med olika projekt, hihi. Så jag skickade iväg gubben att handla lite smått medan jag och lilleman tog oss ett rejält städ race!
 
Som ni vet har jag kommit in i den fasen att allting ska göras annorlunda, nytt och fräscht. Så böt ut filten mot min fina ikea pläd, bytte den beiga vardagsrums mattan mot en vit rund rya, dammsög och skura, fixade det sista inne i Kevins rum och nu funderar jag på om jag ska ta ett slip race på det gamla fönstret eller om jag ska knåpa ihop mina fina silkes papper bollar som ska hänga antingen i vardagsrummet eller i busungens rum.
 
Har en gnutta energi kvar, så den ska användas! :-) Slänger åtminstone på en tvätt av mina kuddfodral..eller så klickar jag hem nya ;) Haha! Jag försöker koncentrera mig om vad jag skriver åt er just nu, men den lilla bökar i magen så jag hoppar till varenda gång :) Busfröet.
 
Som ni ser ovanför på bilderna så är det en liten jämförelse mellan mini i magen & hur Kevin var i magen (Sf-måttet). På översta bilden är det ny tillskottets tillväxt och den undre så var K:s. Ni ser, det är ändå en liten skillnad mellan dom. Dock så tror jag att dom kommer vara i ungefär samma storlek, men mamman här kan ta fel på det också. Hihi. Roligt att kika tillbaka på virriga mig när jag har dokumenterat varenda ting som har med graviditeterna att göra.
 
Nu ska jag ta och kika lite på kuddfodral på internet, blev så ofantligt sugen i skrivandes stund. Hörs imorgon! Då är det frisör tid, storhandling och grillning. Underbart! Kramis!