Graviditets vecka 26 ♥

Gravid med tvåan  /  0  Kommentarer
 
Lill magen! ♥ Hela 25+1 är vi nu i. Helt otroligt att vi redan gått halva tiden och snart nere på tvåsiffrigt! Du är nu cirka 35 cm och väger 800-900 gram. Du är en aning större i SF måttet än storebror, så vi får se vad det är för liten parvel som tittar ut när det väl är dags ♥
 
Jag som gravid och mamma till en busig två åring är i det stora hela väldigt pigg och glad! :-) Sällan då jag har dagar då jag bara vill gräva ner mig och gå in i en koma bubbla..Har lite olika symtom som går till och från, och nu har jag faktiskt kommit till underfund med det.

På sistone har jag vart väldigt andfådd, otroligt trött, rätt retlig, okoncentrerad, haft stickningar i benen, tungt att andas, dimmig syn emellanåt, hjärtklappningar och känt mig orkelös. Nu har jag fått ringar framför ögonen några gånger och jag har inte riktigt kunna kopplat varför jag a.l.l.t.id får det när jag ätit lite dåligt eller inte äter på en gång jag är hungrig.
 
Googlade såklart upp detta & kom fram till järnbrist. Då kom min lilla lampa upp ovanför huvudet och allting kopplade ju! =) Hämtade ut järntabletter men har totalt glömt bort att ta dom, plus mina vitaminer nu på någon dag. Detta har nästan alla symtom som jag har, så nu har jag intagit första Niferex tabletter och satt alarm på telefonen om att ta dessa varenda dag.
 
Vi kör på detta ett tag, och blir det inte bättre får man såklart kolla upp det. Men är nästan 90 % säker att detta har varit boven :-) Hihi. Förutom detta så mår jag riktigt bra! Äter allt, sover bra, spyr inte, ingen halsbränna...Ja listan kan göras lång! Känner mig riktigt glad och fin som gravid ♥
 
Nu ska jag faktiskt ta och pallra mig till sängen, är så himla trött så ögonen knappt hålls uppe. Varför vet jag inte riktigt, men man har nog såna dagar också. Kanske är paltkoman sen tidigare, hihi ♥
 
Miljoner kramar till er från mig & busen i magen!
 

Och där svischade dom förbi!

Kevin, 1 år-2 år  /  3  Kommentarer
 
 
 
Vi kom oss ut minsann! :-)
Fick mina pannkaks muffins klara, hemmet städat och hela lilla familjen med till pulkbacken. Var varmt och härligt ute, men solen den ville inte riktigt visa sig. Är så bra när dom har lift där vid pulkbacken så man slipper gå hela vägen upp :-) Ja, perfekt för oss lite latare eller gravida, hihi.
 
Sambon åkte mest med Kevin så dom tog och åkte några gånger från högsta stället! Snabbt svishade dom förbi och Kevin han satt med ett stort leende och tjöt av glädje :-) ♥ Farten brydde han sig inte ett smack om, som vanligt..Så när dom hade sina tävlingar där så vann dom alla! Givetsvis, mina vilda killar.
 
Vi tog självfallet ett fika stopp så vi grillade lite parisare, åt mina muffins, lite kakor och annat gott. Sådär bra tills vi fortsatte åkandet. Jag var lite tveksam om jag våga sätta mig på något av det där, man är ju så rädd ifall att man ramlar av. Men övervann rädslan och åkte nått varv med madrassen =) Hade glömt hur kul det är!

Hjärtat han fick åka lite själv också med boben, så han var så himla stolt över sig själv som åkte ensam. Mamman här var lite nojjig, men snö är ju mjukt och han fick inte åka högt upp ifrån, hihi.
 
Nu har vi sjunkit ner i soffan och gosat ner oss under täcket.♥.Gubben han la trollis för en stund sen nu blir det att plocka fram lite godis & kanske poppa lite popcorn :-) Måste ta igen lördags myset som jag missade igår. Man blir så himla förvirrad nu när det är sommartid, klockan är helt plötsligt en timme mer och dagen har gått i tre hundra.
 
Vill att veckan ska gå fort så man får åka till stugan nästa helg och förhoppningsvis är det bra väder då :-) Vi är inne på lite tankar att verkligen köpa oss något eget där, så vi får se hur det går med våra planer. Man behöver något större än det vi har nu, speciellt när nästa pys kommer och en skoter ska Kevin defenitivt få till nästa år :-) Då blir det att göra en liten bana han får köra efter, då kommer vi säkert få bo där ute så mycket han vill köra.
 
Nåväl, godis timmen var det ja! Ska försöka tagga upp mig själv inför veckans skolgång..*hooff*.
 
Kramkalas till er♥
 

Tack för kvällen tjejjer! ♥

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Ni och några till, ni gjorde min utgång jätte rolig. Hur hade man klarat sig utan er igår? =)