Snart sticker jag på nyårsfest!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Oj vilken pest och pin det är att hitta något som passar, och jag vägrar köpa så mycket stora kläder. Så är det bara! :) Men som tur är så hittade jag något i min garderob som passade, så det fick bli en svart klänning/linne som är enaxlad. Dessutom med prislappen kvar! Woops*Jag hoppas att det kommer bli en toppen kväll, men det är jag rätt övertygad om. Så ha en fin nyår allesammans! :) Puss och kramen!


Gott nytt år kära bloggläsare!

Allmänt  /  0  Kommentarer


Tjenixen, jag tänkte bara önska er ett gott nytt år! Kommer nog inte hinna uppdatera något mer idag då jag ska åka till Tjotti vid 6 tiden. Ska fira nyår där med lite vänner, det kommer nog bli himla kul! Vi tänkte käka en himla gó nyårsmiddag som bl a består av fläskfilé, potatisgratäng, sallad, vitlöksbröd, röror och en massa annat.

Ja, det kan inte bli annat än roligt! Tänkte ta med kameran så det blir lite bilder också :-) Först fundera jag om jag bara skulle vara hemma och ta det lugnt, men man måste passa på innan lill knodden kommer till världen och styr. Hihi* Då är det inte jag och Robban som är nr 1, utan vår lille älskling.

Och nu till slutet, jag hoppas ni har en bra dag och får en jätte bra nyårsafton! Sen vill jag också passa på att säga - Var rädd om er!

Puss och kram / Önskar mig och grodan i magen

Tryck över revbenen - Check!

Två blir tre  /  1  Kommentarer
Dom här senaste dagarna har jag börja få som molvärk i revbenen, jag vet inte riktigt vad det beror på. Och just längre ner, och håller i sig ett tag. Blir bättre om jag trycker lite nedanför revbenen eller rätar ut mig.

Men, nu till mina funderingar kring detta:
Min första teori var att allting håller på flyttas om i kroppen så att bebisen ska få plats. För h*n blir ju bara större och större för varje dag som går, så kan ju vara bra att rymmas också! Hihi.

Min andra teor
i är att när jag har ätit eller suttit ihop kuren ett tag så kanske det är bebisen som trycker uppåt och det blir helt enkelt för lite plats.Men jag vet faktiskt inte, det är jätte svårt att veta. 

Om inte ni kära blogg läsare har en aning om varför man redan har börja få ont i revbenen?

För man tycker ju att knytet i magen inte borde vara så stor ännu. Någon av er som har haft liknande besvär?