Måste ju visa..

Allmänt  /  1  Kommentarer
 
Kissen utan namn (än så länge!) har anlänt i Måndags! Ursöt, fluffig och en cool liten kille. Var egentligen meningen att han skulle följa med hem nu på Söndag, men han fick bli upphämtad av syster istället. Betydligt smidigare än att åka extra mil och underhålla lilleman =) Ni kan ju gissa en kille som är helt storm förtjust i sin nya katt? ♡
Han skulle absolut testa gränserna i början och ville bara hålla i han hela tiden, vilket som inte alltid går. Så det blev en hel del tårar och trots innan han faktiskt börja förstå att man måste vara snäll. Sen Fredags att busungen Kevin vart som en envis tonåring! B.o.k.s.t.a.v.l.i.g.e.n!
 
Det svängde om på en natt, sen var han som en helt ny individ. En arg blick har han fått när han blir förbannad, och han säger bestämt - Nej! När han inte vill nått.
Han grinar med tårar och ålar sig som bara den när inte viljan får som den vill. Sur, irriterad och viljestark kom verkligen som ett brev på posten. Jah, vi får se vart detta slutar! =) Mammas tålamod är redan slut, hihi. Tur han är så söt när han snackar och visar med sina gester vad han vill ♡ ♡ Prinsen. 
 
Snart ska man på besök på nya jobbet och jag, mamma & trollungen åker till Boden nån dag. Skönt! Nej, nu skippar jag texten. Har skrivit nog långt! :D Ska bara längta till semestern, vara nöjd med vår städ dag, har träffa folk, gjort ärenden och massa mer..
 
God natt kramar allesammans ♡
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gäääsp..

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Massvis med god natt kramisar önskar lillskrutten som blev 13 månader i torsdags!
En pratkvarn med betydligt mer vilja.

Det regnar och regnar..Högt i de blå!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Hej mina vänner!
Åh vad jag har vela uppdatera här varje dag, men har minsann inte kommit mig så långt. Fy skäms. Så jag bjuder på fyra bilder från min instagram för att visa hur "fint" sommarväder vi har här uppe! =) Jätte kvavt och varmt, men sådär ruggigt. Jag som hade lova gullungen att när sommaren börja så skulle vi kunna gå runt i t-shirt och bara njuta...♡
 
Hihi, nåväl! Dagarna dom bara går och jag är så rastlös när man knappt vill gå ut..Vet inte riktigt vad man ska hitta på än att bara städa! Känns som vi har gjort allt och sen har nästan allt här uppe stängt. Inga loppisar, ingen värme, ingen stuga..Och en hel del mygg! Men det absolut positivaste är att snart är min jobb vecka över, vilket som innebär ledigvecka och då åker vi till Boden ♡
 
Åh vad härligt att komma härifrån en sväng och nu har Kevin bestämt att det ska bli finväder så han får plaska och springa med rumpan bar :-) Sen ser ni ju också att lilleman har sängen för stora tuffa pojkar framme, ersatt utav spjälsängen. Väldigt ovant för han, men jag tror faktiskt att detta kommer gå fint ♡
Har bunkra upp med madrasser, filtar, täcken på golvet utifall att han ramlar. Sen står hans gamla i vårt sovrum om mamman här får ångest att låta han sova i sån vuxen säng ;)
 
Annars då? Ja, sambon är på bröllopp i Vasa, vi har haft riktiga mumsiga taco middagar, kramats med mommo, vart utomhus i alla lekparker och sprungit på stan. Och nu tänker jag bara hålla ALLA tummar att hjärtat ska sova som en prins lika länge som alltid..dvs till 11 tiden ;)
 
God natt allesammans! Hörs imorgon :)) Kramisar.