Bad och plask!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Hej och hå! Ursäkta för min blottande bild! Men måste bara visa våran "perfect match", hihi. Vi gillar dessa färger så det är ju en självklarhet att vi ska ha likadana ;)
 
Vi har alltså äntligen kommit iväg till badhuset! Det var så roligt och vi plaskade, satt på roliga saker och åkte ruschkana (en såndär liten), basta och kikade på barn som lekte. Mycket uppskattat av lilleman så det ska vi defenitivt göra om :D Och just idag har vi förstört våra rutiner totalt..
 
Jag vaknade 11:20 och kände att jag hade sovit såå länge..Kollade på klockan och insåg att den var efter 11! Min första tanke var såklart; Är han död?
Sprang till hans rum och möter en glad kille som läser en bok i sängen, haha. Såg sådär nyvaken och pumsig ut, så jag fick en rejäl sovmorgon. Men så är de ibland, man vill sova lite extra! :) Sen har vi vart ute, gjort lite fiskgratäng, sovit en sväng för att sedan fara på ett års kalas. 
Ett stort grattis till söta sysslingen Saga  Ännu en busig ettåring, helt otroligt vad fort det går.
 
Så vi har mumsat både smörgåstårta, tårta, bullar och allt sånt där smarrigt för att sedan fara och åka lite fyrhjuling. Blev väldans sen kväll idag för hjärtat, han somnade vid 22:00. Nej, dags att ordna tillbaka mina härliga egentids rutiner ;)
 
Hoppas ni har haft det superbt! Är sådan värme här i norrland så vi smälter bort..♡ Mm, underbart..

2013-05-29

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Vilken annorlunda dag det är idag!
På både gott och ont, har gjort en riktigt mumsig kycklingpaj men hemmet ser ut som kaos. Har lite i tankarna, då man börja fundera ordentligt på det här med jobb,hus och allt där emellan! Varför kan ingen komma och ge en 25 000 kr i 25 år? Thihi, snacka om att alla problemen hade vart löst :-) Nej, men livet är verkligen bra på alla sätt och vis just nu!
 
Vi har smaskat i oss varsinn glass, tagit en promenad och hälsat på hästarna i stallet. Nu ligger lilleman och sover sin lunch vila och jag ser på sommar med ernst ♡ Vi får se om vi tar oss till badhuset idag eller om vi ska fara och göra något annat roligt. Hade vart härligt om man kunde vara ute så mycket som möjligt!
 
Nu ska jag sätta mig på balkongen med en smoothie och n.j.u.t.a..Fundera på livet och alla dess vägar ♡ Kramisar till mina läsare!
 

Potta och sommar

Inredning  /  0  Kommentarer
 
 
 

En liten inblick hur köket ser ut just nu! Sakerna på hyllan är bara dit placerade, men absolut något som man kan leva med. Thihi! Hade vela ha mer pastell och gamla grejer. Men allt eftersom så byggs det upp, man får tänka som så att det tar tid att bygga upp ett hem ♡ Men ni ser ju iallafall mitt tjugo kronors fynd? Pottan som jag skrev om tidigare.
 
Visst är det fin? Ett par somriga blommor sen var det perfekt! :) Hela köket fick ett fint lyft och man får föröska göra det bästa av det när man bor i hyresrätt.
 
Om man kanske skulle slänga sig i duschen och sedan sjunka ner i soffan..Är min favorit skådespelare på tv ikväll, Vin diesel! Nammi ♡ Då är det nästan värt att sitta klistrad ett tag, eller hur? Thihi ;) Hörs imorgon allesammans, då får vi se vad som står på schemat. Badhuset är ännu otroligt lockande, måste ta mig dit!
 
God natt kramar från familjen här i norr ♡