Famn gosse

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Hejsan! :)
Idag har jag verkligen haft en blandad dag i mitt humör - Snacka om att sätta tålamodet på prov
Min lilla trollunge har vart så mammig så man har inte fått mycket gjort, varken för mig eller mamma. Han har klängt efter benen mina, gnällt och vart otålig.
Ex antal försök av att räkna till 10 har gjorts, och har funkat vissa gånger :) Det här med att flytta och ha en son som vill upp i famnen är inget att rekommendera. Nästa flytt ska jag ta hjälp av flyttfirma, detta går ej!
 
Hi hi, så är det ibland :) Hann göra klart det mesta i lägenheten så hämtade en pizza, tog sakerna till mamma och här sitter vi nu och finner lugnet   Övertrötta allihopa, och pyret som just somnade..År och dar sen han slog igen ögonlocken såhär sent, men känner säkert av all stress som man bär på..
 
Höll nästan på glömma säga att idag fyndade jag mig en fullstor diskmaskin, så nu får vi hundra gånger lättare med disken framöver i nya lägenheten. Yippie! :)) Det är väll dagens härliga händelse, resten av dagen så har man nästan bara stressa runt och vandrat av allt som ska hinna göras..
 
Nej, nu måste jag ta natten här borta. Ögonlock tunga som bly! *Gääsp* Måste finna ork att fira nyår imorgon också, så det blir till syster på middag sen hem och mysa med familjen. Låter helt perfekt i mina öron
 
Om vi inte hörs imorgon - GOTT NYTT ÅR! '
Kraamiiisar
 
 
 
 

8 månader, 2 veckor & 5 dagar

Allmänt  /  0  Kommentarer
Morgonmys med trollungen framför En unge i minuten Kommer ihåg när jag kikade på den när jag satt här med storkaggen, spänd och förväntansfull inför vad som skulle komma. Man undra hur allt skulle gå till, om man hade så ont som dom beskrev det, hur fort det skulle se ut, hur han skulle se ut och hundra andra tankar.
 
Nu var det en ny känsla av att kunna se på tv:n och veta a.l.l.t det där och kunna snosa Kevin i håret För nu var han faktiskt hos oss! En fantastisk kille har vi fått, världens goaste. Känns spännande om man kanske kommer göra samma resa igen - Med väntan, illamående, mys och boa :) Då med en ny liten detalj - Syskon till Kevin.
 
 
 
Vad häftigt! Nej, vi får allt se när det kommer & tills dess får man smygkika på En unge i minuten. Hihi! Kanske Sandra får skaffa en till så man får sin bebis dos där, hehe ;) Fast nu känner jag att jag har suttit här länge nog, ska börja göra nytta.
 
Puss och kram, och ha en riktigt härlig Söndag :D

Sista natten

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
*Gääsp..* En smygande över trötthet, kartonger överallt, ingenting i köket och livet är pånytt ner packat i dessa lådor. Känner mig glad att flytta samtidigt som jag känner mig otroligt less! Nu vill jag bara få allt bortgjort så man kan andas ut och skapa vårt nya hem
 
Har donat på här hemma från ca 10 tiden och då pratar vi om att gå i 100 % fart hela dagen lång. Med hjälp av min älskade mamma och ett snabbt köttsoppe stopp hos pappa så orkar man himlans mycket :)) Min trollunge han är allt mammig som ska klänga sig fast vid benen och b.a.r.a ska upp i famnen, thihi.
 
Kan ju inte låta bli att pussa honom när han satt så fundersamt i sin gåstol och kikade på mamma & mommo som sprang runt här i lägenheten hysteriskt med säckar, lådor, skurmoppar och diverse städ saker. Hihi :D
 
Idag är det sista natten i denna lägenhet innan vi åker till mamma och sover tills på Tisdag. Detta är vårt hem som vi hade första bebis tiden och väntade på vårt mirakel Dags att starta upp ett nytt litet krypin med våran snart 1 åriga son. Spännande!
 
Nu ska jag krypa ner i kojsan tillsammans med min skatt, sov gott alla! Full rulle imorgon också - Fortsätta organisera, kika på ny diskmaskin, städa klart och ta några prylar till mammas. Hörs imorgon, massor med kramar från oss