7 veckor & 1 dag kontroll

Kevin, 0-3 månader ♥  /  1  Kommentarer


Hallå där ute! Äntligen börjar man känna sig en aning utvilad, puh. Kevin somnade som en stock när jag kom hem i min famn, så var bara att gilla läget tills han somnade in i djup sömn. Så först vid 1 tiden la jag han i sin egen säng och sov då till halv 4, sen var det bara krångla krångla så tog gullungen och la mig i soffan med honom..Och det var det bästa enligt han! :) Vi myste på till 08:20 sen det vanliga, matdags och byta blöja.

Så skönt att få sova lite längre, tack Kevin! Efter detta så var det dags för Bvc besök med lill fjompen. Och som jag trodde, han har blivit så stor! Numera är han 60 cm lång & väger 6017 gr ♥ Han har alltså växt 7 cm och gått upp ca 2,3 kg på 7 veckor. Duktig kille!

Ja förutom detta så händer det inte speciellt mycket. Hundarna är rastade, Kevin sover, lägenheten är städad så passar på att se på världens bästa komedi - White chicks.
Se den!

Nää, nu gaffla Myran och väckte han...Hörs sen! kramis

Det blir bättre..

Allmänt  /  0  Kommentarer
Ännu en dag som man är helt slut, men inatt har Kevin vart snäll men man känner att man fortfarande är knäckt sen igår. Och det värsta är att jag inte kan slappna av, man ligger helt upp speedad fast han sover. Man går verkligen på turbo när man har barn!

Det som är så fashinerande är att man längtar efter att få komma bort, utan barn och bara sova ut. Men när man far bort, som t ex nu när jag åkte till mamma och tog mig ett bad i lugn och ro så längtade jag bara efter Kevin ♥
Hur dum får man vara? Hi hi. Nä, det är jobbiga dagar ibland. Så tänkte försöka slappna av nu när Kevin har somnat. Kanske om man har tur så får man åka bort i helgen och ta sig en mini semester igen, hade vart skönt. Nä, ni får hade så bra tillsvidare! Måste försöka ladda upp batterierna här så man orkar med morgon dagen och dagen efter det, osv. Puss och kram!

Kevins film

Allmänt  /  0  Kommentarer