Dina första converse

Allmänt  /  2  Kommentarer
 
Hej vänner!
Har totalt glömt bort att visa er Kevins nya tillskott i sko familjen. Har länge spanat på ett par converse åt lilleman men har alltid tyckt att alla har vart så himla platt och osköna för dessa små att gå i. Man vet ju själv hur hårda dom är som man själv köper. Men nu hittade jag faktiskt ett par på Barnens hus i Luleå för 199 kr! :)
 
Förhöjd sula, drag kedja på sidan, underbar dämpning, snörning och läcker färg. Fanns i massa olika snygga färger, men ett par blåa fick komma med hem åt hjärtat Gossen verkade tycka om dom och gick så s.t.o.l.t här hemma och visade upp sina nya dojjor för mamma, moster & mommo! Vandrat i dom utomhus på både snö och grus, verkar funka kanoners.
 
Ett litet tips bara åt er andra som vill hitta sköna tuffa converse åt era små, in och fynda! :)
 

Förberedelse inför John blund

Kevin, 1 år-2 år  /  0  Kommentarer
 
Men herregud så söt han är! :) Frågade vilken bok han ville läsa innan läggdags. Och sa åt honom, peka på den bok du vill läsa. Då klättra han upp på bordet, ställde sig upp och pekade på sin traktor bok..Och gissa vilket ljud som kom fram? ;-)
 
Blev en god natt saga om traktorer till lilleman..Nerbäddad med ninis med en flaska lälle, kan det bli bättre? Thihi. Köpte faktiskt en bok som jag har vela ha så länge till Kevin i Luleå. Den heter barnkammar boken med godnatt visor..En cd med underbar musik som jag ska göra till vana att han får lyssna på innan läggdags  :D 
 
Så nu sover trollungen och mamman här passar på att kika lite på tv, tänkte ta ett långt härligt bad och kanske smaska på lite popcorn till en bra film..Hur kan man inte älska Måndagar? :)
 
 

Ninis och jag

Allmänt  /  0  Kommentarer

 
  Jag blev sååå glad när jag sprang på shopping i Piteå när jag fick syn på denna lilla goa kanin från Tilda :) Har spanat in Mailegs kaniner, men ekonomin har inte riktigt jublat över att sätta ut hundralappar på ett mjukisdjur. Men nu hittade jag en - Perfekt åt Kevin och som inrednings detalj. Ååh, visst är den gullinullig?
 
Huamej - När jag kom hem från våran underbara weekend tyckte jag Kevin hade växt så otroligt mycket! Fick en såndär panik känsla att han är så himla stor nu våran grabb Springer runt, klättrar i snöhögar, pekar, pratar, har egen vilja och gick så himla stolt med sina nya skor. Precis som vilken människa som helst! Han är ingen bebis nåmer, utan verkligen mänsklig.
 
Snart ett år och 1 månad, och blir bara sötare för varje dag som går. Hur går det till? Han är redan den absolut finaste i mina ögon, vår ögonsten Lyckan att få mötas av en lillen på morgonen eller bara få se hans framsteg är en lotterivinst. Tänk vad lite egentid kan få en att inse - Att man redan har allt man önskar..:)
 
Pricken över i:et var när mamma ringde om sa att hans papper om dagisplats hade kommit. Gaah tänkte jag! Nej, inte redan. Nån ynka månad kvar, sen är våran vardagliga resa slut och det blir dags för mig att ta mig ut på arbetsmarknaden. Undras vad denna mamma ska hitta på efter mammaledigheten? Oj oj..:)