En-väldans-tråkig-dag!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Hallå i stugan :D
En hemma pysselag med alla dess måsten, en mer eller mindre tråkdag! :) Urkasst väder och en bokad tvättstuga gör det hela betydligt tråkigare. Den lilla mannen lägger sånt lass på morgonen så har gått en pyjamas per dag och ren bäddat varje kväll. Gissa tvätthögen ;) Hihi. Nåväl, det får gå det med.
 
Idag på mat schemat är pasta carbonara eller skogskyckling, vi får allt se vad man väljer. Lite små sugen på skogskycklingen för den har vi aldrig testa förut. En norrländsk delikatess med lingon, kanel och lite annat smarrigt ♥ Mmm! Sedan tänker vi bara ägna oss åt tvättandet hela dagen lång och dessa hemmaprojekt med skurning, diskning och sådant. Någon vänlig själ som vill komma och göra det åt mig?
 
Så nu vet ni varför jag inte syns till här på bloggen på ett tag - Har ett evighets pyssel framför mig :D Nu blir det lunch medan Kevin sussar så sött ute. Seee yaa ♥ *vink vink*

Ett godnatt klipp

Kevin, 9-12 mån ♥  /  0  Kommentarer
Innan vi tar natten på riktigt så tänkte jag bjuda på en liten film på vår utgylliga prins Kevin Hoho. Hade ett annat filmklipp från förra veckan när han drog race, men vet inte riktigt vart jag la det så det fick bli ett från ikväll 10 minuter innan han somna. Ha ha =)
 
Jag vet att jag har sagt det förr..Men vi måste nog ha världens finaste pojk
 
 

Gladfis!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Med tutten i mun, en ny mjuk pyjamas, torr blöja och en mätt mage så kan man inte annat än att sova som en prins Dessutom dragit ut alla mammas kläder i sovrummet, det är ju pricken över i:et! Hihi. Här hemma har vi promenerat som aldrig förr, eller inte på länge iallafall :)
 
Vandra med hundarna *host host*..vilddjuren.. och vagnen en vända för att sedan gå och handla lite glass och besöka mammas jobb en sväng innan vi tog en snabb tur med bilen till sambons jobb. Handlade lite hallonsylt till våra syltkakor som jag och gullungen slängde ihop tillsammans Mumsiga blev dom och karln i huset har sprungit titt som tätt för en kaka hit och dit. Var lite smått kaos i köket efter en bebis, ett bakverk och en middag som bestod av finsk makaroni låda.
 
En riktig hit hos Kevin! Jisses vad han tuggade, länge sen han smaskat i sig sådär fort själv :D Syrran tog också sig en smakbit innan jag skjutsa hon till stallet. Vi ska försöka planera lite till helgen om det blir att äta ute med kusinen som fyller år. Hennes önskan är vår lag
 
Men nu är det dags att hoppa i säng vi med, imorgon blir det nya aktiviteter för familjen här. Kevin har blivit så snäll på sistone, lite små trotsig i vissa lägen men har slutat att nöta på gång på gång. En snäll och lydig kille Framförallt g.l.a.d & lugn. Hihi, finaste..Nå, vi får höras imorgon! Kramisar från oss. Natti natti *viiink viink*