Zelda dyker från flotten

Vardag  /  0  Kommentarer


Våran vackra piga idag på förmiddan, och man kan säga att det syns väldigt bra vad hon älskar att göra! :) Dvs bada och hoppa från flottar. Sötnos.

Bättre Söndag kan man inte få!

Allmänt  /  1  Kommentarer
Oj vad jag blev glad just, tänk vad ett telefon samtal kan göra en lycklig! Som ni vet sommarjobbar jag just nu, och det går jätte bra men det är även bara ett sommarjobb och inget mer förmodligen.

Så för en liten stund sen fick jag ett samtal om att jag ska få börja gå bredvidgång till en början och sedan om det går bra få börja jobba på riktigt! Detta känns verkligen super bra :-) Bara tanken på att få bredvidgång i början och lära in sig allting, sen får man se vart det leder :) Glad är jag i allafall.
Så bara därför tänker jag
fira med godis och se 3 disney filmer innan man ska gå och sova, jag stiger upp 6:00 varje dag under veckan så man behöver sin energi! :)

Ha en fortsatt bra kväll! Puss och kram!

Wok med nudlar

Idas tips  /  0  Kommentarer

Tillagning

3-4 pers

Ingredienser:
1 påse Findus wokgrönsaker Classic 500g
250-300g kycklingfilé i strimlor
matolja till stekning
350 g äggnudlar

1 påse Wok sauce

Utförande:


2. Stek kycklingen så den är färdig, tillsätt sedan Wok sauce och låt det puttra. Fräs grönsakerna i lite olja i en het wok eller stekpenna innan eller före kycklingen. Blanda grönsaker, kött och nudlar. Låt bli hett. Serveras genast.