Försök 311...

Allmänt  /  1  Kommentarer
 
Känns det som iallafall.. Pheew...Att hinna läsa böckerna jag låna är omöjligt, så tillsvidare testar jag en ny metod, och håller alla tummar & tår att lillisen sover gott, dvs i - Eget rum

Faktiskt så känns det en aning hemskt att han sover i rummet bredvid..Min lille gosse! Inte redan så stor och självständig.

Däremot har det börja bra, Kevin somnade redan kl 21:00 ikväll, och här är jag. Ser en film, käkar marabou, tagit en lång dusch och bara myser..Underbart! :) Mannen somnade i soffan, så är inte så mycket att hurra för. Haha!

Nä, vi får väll se om detta funkar...Annars vette tusan vad man tar sig till! God nattt, för nu ska jag fortsätta ta det lugnt! :) P o K
'

Lik pappa men söt ändå

Allmänt  /  1  Kommentarer
 
Jag har tänkt på en sak, ni vet det här med vem är barnet lik? Ja, här har vi en gosse som är upp i dagen sin pappa! Hade på känn innan han föddes att han skulle bli en liten mini Robban, men såhär lik? :) En aning gulligt, men om jag ska erkänna så räcker det med en R. Hi hi!
 
Nä, men våran Kevin är en väldigt finurlig person, som inte säger speciellt mycket. Och när han väl säger något, då hörs det eller så är munnen i full fart! Att han sedan inte är en lugn kille som gillar att kramas, ligga still eller nöja sig med att kolla på hundarna som svischar förbi är väll ingen nyhet.
 
Här är det full rulle! Ska hoppas, studsas, rullas och framförallt sprattla :D Vi är helt slut efter dagen. Men så kommer det roliga, han har ett hetsigt temprament om han inte får som han vill, på en gång eller om man inte ger honom fulla uppmärksamheten.
 
Men, han har såklart saker han också är väldigt bra på, och det är att äta. Han älskar all mat, förutom lax. (Därifrån också från pappa..) Pussas, flyga och bada är en av hans favorit syssel sättningar! Eller bäras runt på morgon som kväll ;) Kan inte mer än annat säga att han är våran älskling, precis som han är så älskar vi honom mest av allt <3

På språng

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Tjenixen! Dags att göra någon nytta och dela ut inbjudnings korten! Kanske ni får se hur dom blev sen? Är nämligen handgjorda av moou och systra mi :) Sen får vi se vad jag hittar på, blir nog en sväng på stan, kolla efter en ny tv och sånt där smått och gott.
 
Man hör Kevin babbla på där inne, för ovanlighetens skull. Han är ingen pratis, utan bara mer vild. Precis som sin pappa! *puuuh...*
 
Ha de så fint! Så hörs vi sen :) Kramis