En liten testare minsann ♡

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Phuuh, andas en och två gånger extra har man fått göra idag..:-) Trollungen drog på sitt bus humör efter hans vila och jag lovar er - mitt tålamod har sinat på botten. Vi hade strid om maten trots att han var hungrig, men han vela så gärna jävlas med mamman sin.
La mig på kökssoffan och sa åt honom att äta, vet ni vad han gör då? Kollar på mig sådär lite med jäkelskap i blicken, tar sitt glas med mjölk och häller ut de sakta men säkert. Jag försöker förtvivlat komma upp i sitt position under tiden jag säger "aj aj" så han skrattar ännu mer.
 
Hmpf! :-) Som tur var kom min räddare i nöden mamma Jag hade beställt lite kina mat med henne och trollungen tog ner stridsyxan så han fick sig lite mat i magen han med. En hyfsat stor handling, städning och en god natt läggning senare är jag nu helt slut. Kevin han fortsatte med sitt vilda temprament ända in i slutet Han försökte med allt, och ju surare jag blev ju mer skrattade han.
 
Vi avslutade dock som vänner Några pussar på pannan och kramar så var allt bra igen. Får så dåligt samvete om han somnar när jag är sur på honom, men som hög gravid med dubbla hormoner är det inte det lättaste att hålla tillbaka på allt. Jag skyller på det medan jag kan :-)
 
Det som är det bästa nu är att jag kan ta och käka en smarrig kvälls baguette..Kanske en skål med fil och njuta av lugnet så jag är på bra humör imorgon inför min söta unge som förmodligen ska köra med morsan lite till Städningen gjorde vi så fint bort idag & mina kuddfodral är upptvättade. Månne om vi bara gör något riktigt kul imorgon? Proverna ska jag dock hinna med också! :-)
 
Hihi, nej. Älskar min fina Kevin så ofantligt, men vissa gånger ger han mig gråa hår. Det hör nog till...Jag vet att jag ännu kan ge min mamma lite fina hårstrån ibland, hihi ♡ Nu kvällsmacka - Puss och kram allesammans. Hörs imorgon!
 
 

Tror inte..

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
- Att det är så himla långt bort nu kära vänner!
 
Ja, alltså till mini kikar ut. Hihi ♡ Har känt mig lite sådär konstig dom senaste dagarna och sen har den där slemmisen börja släppa igår kväll :-) Jag ger det max en vecka, möjligtsvis 1 Juni ;-) Gubben han sa att jag ska se till och föda nu så vi får träffa lill skrutten. Men inte riktigt så enkelt är det inte! Bara för att 96 % utav graviditeten är avklarad betyder det inte att lillebror är lika samarbetsvillig som vi hoppas.
 
Jag försöker gå igenom i huvudet om det är något jag har glömt att införskaffa till tvåan. Det som jag åtminstone vet just nu är;
* Mjuka tvättlappar, babygym, babyvakt, alvedon för småttingar och möjligtsvis amningsprylar :-) Jag har köpt hem en tetra ersättning och en flaska, så det finns utifall att. Allt är kokat och klart!
 
Mina tankar rullar i princip hela tiden på bebis, bebis bebis.. Trots det försöker jag hitta på roliga saker med Kevin också och bara pyssla på med honom :-) Dessutom hittade vi på något riktigt roligt igår! Åkte ut till syster och hennes kille i stugan och smaskade lite grillat, spelade spel och sprang runt mellan alla fordon. Hihi :-) Tack för lördags sällskapet allesammans
 
Det resulterade i att vi kom hem lite sent, men han verkade då inte klaga. Idag på förmiddagen har vi däremot tagit det alla tiders, ingen nöd på oss inte. Jag har halv slumra på soffan, Kevin han lega i sackosäcken och gubben han snarkade i trollungens säng :-) Mysmorgon med andra ord.
 
En snabb frukost innan vi gav iväg oss till gällivare sommarmarknad!
Kevin han har haft lyx att få gå på marknaden varenda dag nu, och nått roligt har han alltid fått med sig. Flera motorcyklar, en fyrhjuling och nu en motorcykel ballong som sambon köpte åt honom. Lycklig grabb!
 
Inför kvällen får vi se :-) Hade vela gå ner med lite prylar i förrådet, dra en handling, städa lite och som vanligt bara vänta tills det sätter igång så vi får träffa nästa fantastiska individ. Bara hoppas att det är något på gång snart eftersom slemmisen har börja släppa
 
Nu ska jag se klart Rio 2 medan Kevin ännu sover :-) Vi får höras lite senare tycker jag. Kram!
 
 

Barnvagnsmobil & babynest

Allmänt  /  0  Kommentarer
Nästan det sista till skrutt-plutt
Visst är den fin min barnvagnsmobil? Super snälla Gunnel har gjort denna, och hon tar emot beställningar :-) Var jag som fick välja figurer och lite hur dom ska se ut med färger osv. Toppen nöjd! Härligt med hantverk. Sedan har jag äntligen hämtat babynestet från mamman min. Älskar ju moln tema, så kunde inte annat än köra på det. Hihi! Stod mellan det eller stjärnor.
 
Dock så har jag inte lyckas bädda i korgen, trodde inte jag skulle behöva sätta något på sidorna men insåg att någon slags mjukhet vill jag ha. Så månne om man ska ta ett spjälskydd och sy dit? Kanske slänga på lite volanger när man ändå håller på? Hum, får fundera på det. Spjälsängen är åtminstone bäddad så liten har en gosig plats att mysa på när han nu behagar att komma ut ♡ Gärna ikväll.
 
 
 
 
 
Tusen tack till mamma & Gunnel som har hjälpt till med dessa små förberedelser! ♡