Ior och lilla Ru

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
- Mamma, mama maaamaaama...mama mamamaa
 
Ett väldigt vanligt uttryck eller kallelse av min prins, Kevin. Thihi! :) Han förstår då verkligen vad det innebär och kryper efter mig vart jag än går. Mammig är bara förnamnet på denna skrutt! Men han hänger ju med morsan dag ut & dag in, så det är ju inte så konstigt :)
 
Nåväl, idag har jag bjudit kusinen på kina mat för hennes hjälp jag fick med städningen. Sedan for vi på eriksson center för att köpa mössa, ett snabbt stopp på sambons jobb innan vi åkte till kullen för mys Dessa små har busat, bråkat om samma saker, gangstrat och klättrat på "Tant Ida" - Dvs mig ;)
 
Sandra kom fram till att Kevin är som I-or i nalle puh för han är så "cool" och har en sådan mogen attityd eller vad man kan säga. Ha ha, och det är ju förvisso sant. Så Casper fick Lilla ru av mig för han är så studsig, pratig och glad. En riktig saga dessa två C har försökt knipa han i ansiktet så då har han bara tagit hans hand och flyttat bort den, smartunge där.
 
Kan inte låta bli att skratta när man ser dom! :D Så söta på deras speciella lilla sätt. Hihi, så är de. Så nu sitter man här hemma vart det är svin kallt pga olycka (läs på Nsd) och äter choklad, samt ser en film. Så nu blir det att njuta lite till innan sängen. God natt allesammans! Puss å kramisar

Overall mani

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
Alltså jag håller nog på fån slags beroende grej här, och det är barn overaller. Hade kunna ha hundra olika, för det finns så otroligt fina och tuffa! Gaah. Köpte ju en ny när vi var  i Vasa, men idag hittade jag ytterligare en till åt skruttungen från KappAhl för endast 250 kr. Nypris 749! :D Har kikat på baby versionen för 449 ;- men att han kunde ha barn storleken var ju bättre eftersom dom är vattentät, förstärkt och vindtät.
 
Tänkte att den kanske han kan ha mot våren? Fast när jag testade den hos Sandra var den redan rätt bra. Lite lång i ärmarna, men längden var den rätt finemang på. Men, man kan ju inte motstå denna skönhet..En ytterligare färggrann overall i hans samling & en ny mössa fick han också eftersom han växt ur sina gamla.
 

Tankar inför en ett åring

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Om exakt 72 dagar fyller skruttis ett år. Ett helt år! Så här sitter man nu och försöker fundera vad man ska kunnas köpa åt vår älskade prins Man vet ju att han ännu är så liten, men det spelar ingen roll. Något speciellt ska han då få av mamma och pappa
 
Så nu har jag funderat och klurat vad jag kan tänkas inhandla, och kanske ge lite tips åt er också vad en ett åring gillar vid den åldern. Dock är det ju såklart helt olika från barn till barn :) Men oftast i den här åldern brukar bada vara en väldigt intressant och rolig grej, så vad är inte bättre med lite finurliga saker att leka med i badkaret?
 
Eller slänga på sig en maskerad dräkt och servera mamma & pappa på kaffe & bulla som han gjort alldeles själv i sitt "eget kök"? Hi hi, ja det finns hur mycket som helst. Här kommer lite present tips till oss alla med barn mellan 1-2 år :D
 
1. Bultbräda från Brio där man kan banka ner "spikar".
2. Badleksaker i alla dess former, även bad förvaring.
3. Bobby car, lära gå vagnar, gunghästar mm.
4. Byggklossar eller Duplo
5. Saker och ting som låter, överrasknings böcker
6. God natt cd skivor, barn böcker, sackosäck
7. Pussel, klossar att stapla, kritor, fingerfärg,
8. Barn serviser, låtsas mat
9. Låtsastelefoner, maskeraddräkter, dockor, dockvagnar
10. Låtsas spis med olika tillbehör såsom stekspade, grytor mm.
11. Fingerdockor, mjukis djur
12. Lektält, sparbössor, lek matta
13. Kläder att växa i (ta alltid en större storlek!)
14. Mini bord med stolar för pysselstunder eller matbjudningar
15. En ratt som man kan sätta på barnvagnen så man får vara som dom större och bruumma! ;)
 
 
Finns på tok för mycket att köpa åt dom små, men jag har nog en liten aning om vad han ska få -
En bultbräda, badleksaker & badförvaring, trä pussel, barn serviser, låtsas mat, leksaks spis med tillbehör, en ratt till barnvagnen. Det är vad jag ska försöka hitta :)