Today

Allmänt  /  0  Kommentarer
Idag har jag gjort lite mer än igår, jag vaknade eller steg upp ur sängen ganska sent..Ungefär efter tolv, så det var härligt. Satte på tv:n och bara myste med vovvarna, mamma sov lite till för hon hade jobbat natt och kom hem vid halv tio. Sen blev det lite frukost och massa terror sms åt min älskade älskling i Vasa..<3 Saknar honom hela tiden!

Nåväl, sen for jag och mamma till Malmberget och hämtade nått papper för hon har fått ett annat jobb. GRATTIS MAMMA! :)

Sen for vi till sofie och jag plockade upp min moped och Elvis fick träffa Akira som han var sur på av någon konstig anledning..:/ hmm, sen for jag och tankade full tank på mopeden och sedan till stan. Hittade ett skärp på REA och sedan kollade runt lite! =) Sen gjorde jag och syster en annan sak..men säger inte! Hehe!

Sen for jag hem och åt lite mat och efter de for jag med raggarmoppen till min bästaste Jenny, och snackade lite. Efter lite prat bestämde vi oss för att fara till strand cafeet och äta lite, hade skit roligt! Haha! Busade på.

När vi sedan hade ätit oss mätt riingde vi till Jennie och försökte hitta dit, fick även äta massa bulla där och kolla hur hon bodde med sin mamma. Jätte mysigt! Roligt att träffa hon också, söt bönan. Vi pratade och busade..:) Därefter bestämde vi oss för att åka hem till oss för att kolla på min lille Elvis, hon tyckte han var så söt. Så vi satt och prata och drack lite coca cola..Sen kom Jonte och company på besök, mycket trevligt! :)

Sen var det bara att skjutsa hem snyggingen och nu sitter jag här med en skål ostkrokar och cola! :DImorgon får vi se vad som händer, ska drömma om min älskling robban och bara sussa sött i sängen med mina fyrbenta varelser. Hörs imorgon! Har tyvärr inga bilder..:( Men men, hörs imon!

Elvis har hittat sin prinsessa!

Lilla Elvis  /  0  Kommentarer
Jag tror att min Elvis håller på bli könsmogen, han har hittat sin prinsessa, våran lilla Myran. När Myran går till soffan eller någon annanstans springer Elvis efter, ligger hon och sover sitter han brevid och kollar på henne, pussar och slickar på henne. Råkar hon resa sig upp är han snabb som tusan och börjar jucka på arslet, t om på huvudet! Har inte sett han såhär förut, för nu ser han verkligen kär ut..piper och gullas! Springer efter hon och sover brevid hon :)

Min lille pojke är kär! Kanske man får hoppas på Elvis och Myris valpar i framtiden, hade vart super gulligt! Tänk, Elvis som är såhär söt!
+

Myran som är såhär gullig! <3Tänk vilken söt blandning..:) Nått man ska satsa på kanske? Vi får se. Hihi* eller?;)

Mycke bättre..

Allmänt  /  0  Kommentarer
Sådärja, nu har jag börja smälta att jag är här, Robban är där...lite.. På nått sätt så känns allt mycket jobbigare den här gången, men det hör väll till när man är så kär. Jag har dessutom ladda på telefon kortet med gratis sms så jag ska kunna skicka åt honom när jag vill..:) OCH hur mycket jag vill!

Men tro inte detta fel, är jätte roligt att vara hemma igen
. Fått äta renskav, sovit i samma säng med mamma ute i byn, kört lite, sovit med myshundarna och sluppit diska! suttit och surrat. Sen får jag börja träffa alla andra. Hann tyvärr bara träffa Sixten och dem ett litet tag, men var jätte roligt att se dem. Dem var precis som man kom ihåg dem! :) Han påminde om morfar..så det var kul att se! Jag har vart så trött hela dagen idag, är nog för att jag är lite känslomässigt upprörd och sen att de är mkt att ta in och ut. Men jag lovar att jag ska uppdatera bättre, har bara inte orkat.

När jag fick prata med robban på facebook for den där klumpen i magen, jag blev så lättad..att bara veta att han sitter och skriver åt mig, det är hans ord. Sen fått sms:a och fått en bild, samt pratat med han! Så nu är jag så nöjd så..:) älskar dig hjärta!Ligger i sängen nu så ska sova, vi hörs imorgon. Kramis!!!