Skaffar mig en gadd! ♥

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Om man går tillbaka sisådär 3-4 år kan man hitta otagliga ego bilder på mig, och då snackar vi mappar! Inte det att jag tyckte - Åh vad snygg jag är!
 
Utan mer bara för kul skull som jag fotade ungefär miljontals kort. Hi hi! Och nu i efterhand när man knappt har ork att borsta håret, så är det ganska kul att kolla igenom hur man en gång hade både tid och lust att göra sånt för sin egen skull. 
 
Undras varför man tycker man var så mycket snyggare & sötare ? Ja, det är nog helt enkelt så att man hade tiden som sin kompis. Thihi! Lite smått ångest får jag dock..Men kanske en dag så kommer utseendet trillandes tillbaka!
 
Ska iallafall börja med att kika runt på tatueringar, för i veckan eller nästa..Då ska jag skaffa mig en gadd! Behöver dock hitta lite insperation och gå igenom speciella texter som jag har i huvudet. Denna ska bli ägnad min älskling Kevin, så en smarrig text vid nacken eller på sidan av höften + lite högre upp ska ploppas dit! Han ska föralltid vara med mig, vart jag än går
 
Kanske ni har något fint citat eller text som skulle passa? Lite sådär kärleks full? Tips mottages gärna :)
 
 
 
 

Glögg och pepparkakor

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Vilken känsla av att sitta ner till Ett päron till farsa firar jul på tv:n, sambon vräker i sig chips och slutligen med en mumsig glöggkopp i handen med en hel drös pepparkakor Undras om jag blir snällare nu? Nog för att jag har vart väldigt skötsam sen jag blev gravid, och endast bara haft Kevin i huvudet.
 
Thihi, inte så konstigt..Appro på Kevin, idag har han vart så snäll mot mamma sin! Kanske han norpade någon peppis tidigare? Så idag har vi haft besök av kusinen som följde med på Dollarstore och shoppa loss. Köpte lite saker hem, tråkiga grejjor och några ramar i förebyggande syfte till trollungens framtida rum.
 
Bar sedan av till "stan" för att hitta en ny fest blåsa. Och det gjorde jag! E.n.d.a.s.t 499;- för en vrål snygg långärmad klänning..Är tvungen att fundera lite, och om jag inte är så snål mot mig själv så far jag minsann och köper den.
 
Konstigt det där, man tänker knappt på priset när det är åt Kevin, men åt sig själv eller mat så snålar man som bara den :) Nåväl, efter denna mysiga dag så känns det härligt att kunna mysa ner sig i soffan
 
Ska nog pallra mig till en marknad imorgon tror jag, och kanske ta en fika & kika på lite gamla grejer. En väldans mysig äldre marknad kan man kort och gott säga! Så är nog bara att kramas med sambon nu innan sängen kallar på mig.
 
Ha en trevlig kväll allesammans! Kramisar från oss

23 minus

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
Oj vilken sovmorgon jag och trollet tog idag! Vi blåste på till halv 11, så nu känns det bättre med sömnen. Känns verkligen som att allt går åt rätt håll, med flyttningen och Kevins rutiner. Har kämpat som en galning för att få lite sömn på nätterna, och nu är det så bra!
 
Lillfisen går och sover vid 8 varje dag, och vaknar ca 2-3 gånger för käk från de han somnar till de han vaknar (ca 10). Och det är ett stort framsteg för oss! :) Så idag ska vi passa på att uträtta ärenden. De blir att fara och spana efter julklappar & en nyårs/jul outfit. Hittar jag inget här i stan så beställer jag!
 
Så nu ska jag bara städa upp lite snabbt medan Kevin sover ute i vagnen. Bäddade ner han i hans ull underställ, ull vantar, tjockesockar, tossar, reima huvan och hans fix overall. Med ett tunt påslakan och åkpåsen!
 
Sen har jag smörjt in hans kinder med en mirakel kräm som mamma köpte åt honom igår som ska skydda hans känsliga kindor. Tror hon köpte den på hälsokost för ca 200 lappen! Dryg och man blir jätte mjuk :)
 
Kan v.a.r.m.t rekommendera den & ull vantarna fråm Magasin de nord! Tunna som bara den, men håller värmen super bra fast händerna ligger utanför i minus grader. Inte de minsta kall!
 
Men nu måste mamman här ta och börja ordna sig, är en hel del att hinna med innan sambon ringer. Ha en trevlig Fredag allesammans! Äntligen är helgen här, då blir det myspys. Thihi! Kramisar från oss