Sjukstuga & fotograferings glimt

Allmänt  /  0  Kommentarer
Hallo där! :-) Här är de så gott som sjukstuga. I princip alla går och snorar och små hostar, typiskt. Men vi har klarat oss länge utan något alls, så antar det var våran tur nu. Lilla Willes första förkyldning! Grattis, eller vad säger man? :D Tror att jag fick den hårdaste och minstingen. Kevin har vart bra och karln hade litegrann..Men ska inte skriva om detta tråkiga hela tiden!

Jag och mina trollungar har fotat lite bilder denna dag, test bilder inför Sandras och min fotosession vi ska ha här inom dom närmsta dagarna. Hade så gärna vela ha en svart bakgrund, så får se hur vi löser det. Nöjd ändå med bilderna! Dom kan ju inte bli annat än underbara.

Ikväll är det bara att kurera sig ännu mer! Har gått och lagt mig innan 9 varje kväll och det har vart så skönt. Kan ändå inte påstå att man är utvilad :-) Så gottis, film och mys tills kvällkvisten. Nu håller jag på laga ihop pasta carbonara och tidigare till lunch åt vi tacos. Älskar fredagar även fast det har vart tuffa dagar för oss (mig!). Massa fredags kramar till er :-) Bjuder på några bilder från våran fotostund.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mitt hjärtegryn!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 

Ljuvliga småbarns livet

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Såhär ser det ungefär ut innan man fotar och lägger ut på sin instagram! Ligger lite mackbitar på mattan, spillfläckar på bordet, vissna blommor som har börjat ersättas av plast pga av katter och barn, oändligt tvättande då småtrollen råkat grisa lite yoghurt och då ska vi inte ens tala om diskberget eller alla miljoner leksaker! :-)
Men det är ljuvligt, så sitt egna lilla sätt.
 
Vissa dagar vill man begrava sig och aldrig titta åt tvättkorgen som sträcker sig till taket. Men dom ger så mycket dessa goa ungarna! Våra pojkar. En skoterfantast som är lite utav en filosof och den andra pruppen har så mycket energi och humor så han knappt sitter still när han äter :-) Bokstavligt talat.
 
Hur som haver! Helgen och veckan gick i rasande fart. Nu är stora grabben hemma igen och det både syns och hörs. Skoter brummande och hoppande med spark cykeln är dag in & dag ut. William hänger bara på och pillar på med allt möjligt. Hans favorit saker är självfallet allt han inte får göra - Dvs hålla på med toalett locket, krypa till katt skålarna och hälla ut allt, dra i min lampa på golvet så den tippar och lamporna går sönder (dyrt i längden) och dra nya kissen Zäta i pälsen. Han förstår inte att han ska flytta på sig när han kommer så det är ett väldans lyftande av både barn och katt :-)
 
Nu har dock veckan kickat igång igen och stora grabben är och leker med sina kompisar på dagis. Lycklig grabb! Så idag ska vi bara ta det lugnt på hemmaplan och göra lite sysslor..Städa, kika Masha och björnen och möjligtsvis ta en dusch. Fått hem mitt paket med nya skor och småbarns livets räddning - En vaxduk!
 
Dags att montera dit den vettja! :-) Vi hörs sen allesammans. Puss och kram!
 
Jag och min lilleman var och lunchade idag...<3
'