Yes man

Idas tips  /  1  Kommentarer
Jag måste bara lägga upp de här klippet från filmen Yes man, den är så otroligt skön! Jag tycker Jim carry gjorde den här rollen otroligt bra..Ni måste se den här filmen! Inte för överdriven, och inte för tråkig. Perfekt! Kolla bara på det här klippet så kommer ni älska filmen, de gör i allafall jag.Och detta hel mysko klipp när tjejen sjunger sina super bra låtar ;D SÅ OTROLIGT ROLIGT..lyssna på texten ;)

KOLLA PÅ DENNA!


Nej, nu börjar de bli tajt...Ont om tid! Försökt blogga så mycket som möjligt nu...Som jag sagt tidigare, hoppas ni får en riktigt bra valborg och tar hand om er så ska jag försöka uppdatera så mycket som möjligt! För nu måste jag dra mig vidare, är faktiskt ovanligt ostressad. . Så jag har lite tid att bara andas och ta de lugnt! :) Bye bye!

Glöm inte Facebook & Resedagboken!

Mycket att göra...

Ida på fritid  /  0  Kommentarer
Nu sitter jag på lektion, har svenska/engelska och har precis skrivit klart massa uppgifter ..
  Fick precis veta vad jag ska göra för svenska uppgift, jag ska skriva som jag gör här..En liten blogg! Sen ska jag skriva dag för dag och sedan renskriva på datorn och kanske sätta in nå bilder eller så. Får se vad de blir, men en ganska rolig grej. Så de var perfekt, inge jobbigt som jag kommer lida av.
   Har lite att göra idag ja, ska ha skola till 11:50 och sen bär de av hem för att fixa klart de allra sista..Som äta middag (viktigt), kolla igenom min packlista så allting är med, hjälpa mamma, väga väskan mm..Det blir mycket man ska göra precis innan man åker! Vi kommer åka först kl 17:00 från Piteå, sen därifrån 19:00 nånting med flyg. Flyget till Grekland går först 05:55 på morgonen, men nog om de. Det kommer i allafall bli störtroligt!

Jag hoppas att ni kommer få en bra valborg och att ni inte super er helt redlöst fulla! :) Men en positiv sak, om de börjar brinna i södra Sverige så är vi i allafall uppe i luften. Men kommer sakna er alla andra, och djuren...Kommer som sagt uppdatera när jag har tid och ork, så vi hörs och syns alla bloggare! 

ps: Håll koll på resedagboken & Facebook...=)

Take care, see ya! ♥♥

Följ oss via internet!

Ida reser  /  0  Kommentarer


dag har jag vart så trixxig att jag fixat en resedagbok för dom som vill följa våran resa utomlands. Kan berätta lite kort vad denna resa kommer gå och vad vi har på våran göra presentaion.

Jag, min mamma, min styv pappa Micke, Min syster sofie, Sofies kille Jimmy och Luddes pojke kommer åka till en liten by/ort som kallas Almirida utan för Chania ( ca 30 min ifrån). Är ingen fest ort så de kommer mest bli inpuls shopping, en tur in till Chania, sola, bada, dricka drinkar m m . .Inget ansträngande alltså, utan bara ha semester. Precis de vi behöver, så den här resan sitter bra. Vi kommer vara där i två veckor, så de är ett tag. Mer om resan och bilder kan ni då följa oss på resedagboken! Fick litet önskemål om de så här har ni länken! =)


Här är länken till Resedagboken!

Jag har inte så mycket mer att säga än att jag har otroligt fullt upp! Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt..men håll koll på resedagboken & Facebook. Ha de bra allihopa! Kanske inte hinner uppdatera imorgon. Hörs och syns sverige! :)