Måndag today!

Allmänt  /  0  Kommentarer

 


 

 
Idag är det Måndag,uscha mig vad jobbigt! Men veckorna går så fort och idag ville jag göra någonting roligt när solen sken och helt blå himmel! =) Så Elvis och jag bestämde oss för att cykla till Karperö, Elvis satt bara i korgen och så stannade vi på vissa ställen och tog lite pauser så han fick sniffa och gå på kiss paus.Att cykla till Karperö är helt perfekt längd
, inte för långt och inte för kort. Så roligt att ha cykel! Vi tog en liten cykel tur till Robbans pappa där Helen var med lille Jack, så Elvis fick busa av sig med sin polare..Han tyckte det var jätte roligt, sen kom Robban efter mig och Elvis och vi for och hämtade tvätten som vi fixade igår hos christina, har ju ingen tvättmaskin ännu.  Så nu ska vi slappna av lite, både elvis och robban är trött, så nu blir det att ta det lugnt efter dagens måltid, kyckling med currysås och ris! :)

Jo just ja, helgen på villan var riktigt bra
..Blev lite båtåkande, lite fiskning, åt, drack, sällskap och bara mys! Satt och pratade lite med Emmi och Tommy om utomlandsresa tillsammans under hösten, vi skulle kolla runt lite och alla var lika peppade att åka utomlands tillsammans, skulle vara dö kul! Så vi är inriktade på det, förhoppningsvis blir en resa av till kanske grekland eller Thailand, eller spanien..Vi får se! Håll tummarna nu, bilder från helgen kmr in sen!

Får se vad vi hittar på sen, ska göra lite religion nu..Puss och kram! :)


Nu sticker vi!

Allmänt  /  1  Kommentarer
Nu drar vi ut och gör Tommy och Emmi sällskap på villan..:) Elvis har fått stort ben och 1 kg godis, han klarar nog sig. Sötnosen! =)

Har cyklat med Elvis idag också, till Christina. Så han fick springa ganska mycket och åka i sin korg! Han tyckte det var jätte roligt..Sen har han fått busa med sin brud, lyckliga han! men men, nu blir det som sagt villan.

Så nu drar vi, ha en bra lördag!! :)God morgon sunshines!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Hej på er! :)Nu har jag och Elvis vaknat, eller för ett tag sen. Inte super bra väder ute, men nog bra för att kunna cykla. Så¨det ska vi göra, tillsammans. Just nu äter vi frukost och lyssnar på en låt som är med i eurovision, "Drip drop" med Safura! Den är jätte bra, har fastna för den =) Har för mig att hon också bara var 17 år..otroligt!

Annas låt var bra, men kanske inte som en passande eurovision song contest låt, tycker inte jag..Har nog aldrig vart storm förtjust i den! Så det var bra.
Så lyssna på den här istället!


Vad tycker ni? Bättre eller sämre än Annas låt?

Nu blir det en liten trip med cykeln, några ton kaffe bara! Hoppas ni får en bra fortsatt lördag, för det ska vi försöka med. Puss och kram!

Justja, Lycka till syster yster på din första tävlning med Glimm!:)