Hej och hå

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Jahapp, då var det Fredag. Vilket som betyder att imorgon är det Lördag och då åker mitt stora hjärta till Vasa! Kommer nog kännas enormt tomt här hemma, men jag & Kevin får ju träffa honom nästa vecka då vi sticker dit :)

Vi får se vad vi hittar på i helgen, är ju sommar marknad så jag går nog och köper Kevin en liten tröja iallafall, och sen äter massa gott på kvällen, besöker nå folk och myser på. Längtar jag? Ja, hur kan man inte!

Nåja, kanske ni har sett att jag har små pillat i designen? Är inte de minsta nöjd, så en ny mer färgglad header kommer när tid finns. Är inte de lättaste att hitta tid när man har en liten krabat att pyssla på med :)

Har inte så mycket annat att säga, är så trött så nu ska jag gå och mysa med R innan han sätter kurs söderut. Kevin små krånglar lite, men har blivit så duktig att sova länge på nätterna. En kväll sov han från 23:20-05:50 till 10:40 :) Rena drömmen.

Just ja, skulle sova. Ni får hade så fint och trevlig helg! Puss och kram

Minskar pengarna på kontot litegrann

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Tooodeliidoo! Passar på att skriva mig ett inlägg här nu när lill hjärtat sussar middag :) Igår hade vi en riktig "bli bortskämd" dag åt Kevin. Först kom Sara och Sofie förbi med lite presenter åt Kevin, nämligen några kläderplagg. Super söta! Han tackar och bockar för dom.
 
Sen åkte jag, mamma & Kevin på stan och handlade hem ytterligare lite kläder, dock som han behöver. Så han fick några pyajamas ( bilden ovanför), byxor och bodys :) Han blev så fin i dom! Men det som är så hemskt är att jag har köpt i 62 & 68 och dom sitter riktigt bra..Längden är dom perfekt, bara upptill som stl 68 är pyttelite stor.
 
Endel av kläderna! :)
 
 
Min kille är inte så liten nåmer, är nog bara att inse det. Han har fått så puss goa kinder så man bara vill äta upp honom, hihi. Kan sitta och gulla med dom där "bullorna" i evigheter, och då ska vi inte ens tala om låren. Finns inget sötare än knubbiga bebisar! Och verkligen ingen sötare än Kevin :) Men så tycker nog alla mammor.
 
Det som är så roligt är jag bara har börja se mer och mer av Robban i han, helst när jag badade honom sist. Lös bara Mini Robban om honom när han legade där och sprattla, är så häftigt! :) Dessutom har han fått hans "spänn läpp" när han är missnöjd, haha.
 
Jo juste, har nyss köpt löshår. De blev 130 st slingor i färgen blond, så det borde ju räcka! Min personliga och snälla svärmor ska sätta i det när vi kommer till Vasa, gud vad jag längtar efter att få långt hår!
 
Nä, nu måste jag passa på att käka upp min mat. Sen blir det att byta däck och vaxa bilen, samt slänga ut lite grejer på tradera. Hare så fint! Kramis
 
 
 

Bort med hår, in med snagget

Lilla Elvis  /  0  Kommentarer
 
 
Hej och hopp! Har ni sett en rakad,  skällande, creme färgad liten hårtuss springa förbi så är de säkert Elvis ni har sett ;) Nu när det är "sommar", eller ska vara sommar så är det så jobbigt att hålla efter med hans päls. Den blir blöt, smutsig, fastnar pinnar m m.
 
Så när jag äntligen fick lite tid och ork att göra det så klippte jag ner honom rejält, så nu är han så mjuk & go med bara några fjun kvar :) Mammas stor prins!
 
Längtar tills semestern (nästa vecka), så man får ge lite extra tid åt hårbollarna. Försöker ge dom så mycket kärlek jag kan, men man har ju en man som kräver sitt också. ha ha!
 
Hur som helst, nu ska jag röja upp lite här hemma & gosa med Kevvan. Ska även & fixa bilen idag, så jag får den sålt. Efter sommarn ska man hitta en bra, billig kombi bil..men vilken? Hmm, får suga på den karamellen ett tag till!
 
Kramis