Min älskade lill kille ligger och spanar s...

Allmänt  /  2  Kommentarer

dsc01414 (MMS)

Min älskade lill kille ligger och spanar så sött på natten :-)tänk att han är över 2 veckor gammal nu..gud vad tiden går fort!


Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Allmänt  /  0  Kommentarer

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten under kampanjen så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj (kampanjen gäller 16 april-13 maj eller upp till 5000 blogginlägg)


UNICEF vaccinerar barn i Elfenbenskusten
© UNICEF/Asselin
UNICEF vaccinerar barn i Elfenbenskusten

Host, nys och kinky

Lilla Elvis  /  0  KommentarerDet beskriver våra vovvar alldeles perfekt nu! :(
Det är nämligen så att hundarna har fått kennelhosta, en gnutta nos kvalster och Mira löper så Elvis är alldeles galen. Så kåtbocken är hos oss och dom två andra hos mamma..Men tills nästa gång ska bollarna bort, hojja! Blir så jobbigt för Elvis, och har kommit på att jag inte ska ta några valpar med honom. That´s it


Men men, tycker så synd om hundarna när dom håller på hosta.. Som tur är så har Elvis nästan sluta helt, nu är det bara Zelda kvar. Tydligen så går kennelhosta här i Gällivare, är många vovvar som har fått det nu. Vet bara 4 st, och då är inte våra inräknade. Så håll koll på era hår bollar! :)