En bit ifrån kanske?

Idas kärlek  /  1  Kommentarer
 Kärlek är fortfarande kärlek...

Ja, det är nog en bit mellan mig och Adam. Inte sån stor bit...förut i mitt senaste förhållande var de 110 mil, sen minska de till 90, och nu är de endast 170 mil emellan mig och min Adam..Det är inte så långt, eller hur? Jag kan inte förstå vad de är för fel med distans förhållande, alla bara ger upp hela tiden. Så fort de kommer på tal att ha distans förhållande drar dom sig undan och säger, de kommer inte funka. HELL YEAH, att de funkar! Med kärleken kan man klara allt..och precis så känner jag med Adam, lite extra mil gör ju inget. Vi funkar bra på telefon, på Msn och allt annat..och vi har en otrolig koppling mellan oss, de bara klickar. Eller i allafall från min sida..Just nu hade jag inte kunna tänka mig att lämna adam, absolut inte. Han har kommit så pass nära mig, och även fast vi små skriker åt varann eller tjafsar i tele så är de ändå kärlek, kärlek på så hög nivå att man inte kan förklara i ord. Såklart finns de nackdelar med distans, för jag längtar tills jag får han i min famn, jag vill pussa han och bara göra allt som man gör på dagarna.. t ex handlar ;) Men de här får duga tills jag kanske kan flytta dit ner. Skaffa eget ställe, och så kan han komma och gå hur han vill..Plugga på distans också, låter ju toppen. Så de är mitt mål! Nej, jag säger bara såhär..Den killen alltså, han har gått rakt in i mitt hjärta och därifrån kommer han aldrig fara ifrån heller. Ingen vet riktigt hur mycket jag och Adam har kämpat för att få de här att hålla, men de är otroligt mycket..Och jag ångrar inte ett dugg, absolut inte. Så med detta inlägg, kort och fint. Vill jag säga såhär, Distans förhållande må vara en bit att åka, men i hjärtat är dom alltid kvar. Och se de så, om ni gillar spänning och resa så får ni de på köpet! :)

Älskar dig adam älskling

Sköldpadds maraton..

Allmänt  /  0  Kommentarer
Idag har de vart en otroligt seg dag. Jag vaknade 06:40 av den dumma väckar klockan som ringer alldeles för tidigt, men snart helg..I allafall, klockan ringde men jag kom inte upp fören 07:06. Så fick lite smått panik och kastade på mig kläder, borstade ut mitt fågelbo som hår och fick i mig nån banan..Min buss gick 07:25 så de var lite tajt! Kom till skolan och kollade på nån film som hette "Supersize me". Ganska intressant, eller av de jag såg..Halv sov under hela filmen! Efter de så gjorde jag och Jessica klart modellen, OCH JA! Den blev äntligen klar. Så imorgon kommer Piteå kommun och hämtar den, man får nån slags belöning & INTERVJUV och så också..ska bli spännande! Var ganska intressant att göra den här modellen, men absolut inte nån jag hade vilja göra igen, då hoppar jag gärna över att såga ut 10 mm hus! Ne, bortsett från de vart den riktigt fin. Eller vad tycker ni?Och annars, så har jag bara pratat med Adam hela tiden. Kan de bli bättre? Nej nej, var dessutom nybakade bullar när jag kom hem..oj oj, säger bara oj oj. En väldigt bra dag! Verkar som Adam ska komma också, skitt. Nu håller jag tummarna! Och en annan intressant sak, PAPPA ska skaffa HUND!! Helt otroligt :) Ska bli jätte roligt. Får man nån ny liten lurvig hårboll att pussa på, skadar absolut inte...Älskar djur, speciellt hundar. Nu ska jag  fortsätta med de jag håller på med, alltså prata med min älskling.....Underbara han <3 Finns inge bättre än att prata med den filuren.
Kan säga att jag har hållt på med photoshop, är fortfarande kass!!! Vad tycks???NU ska jag sova :D den här dagen har verkligen vart seg..bye bye

Rekord fart

Ida fotar  /  0  Kommentarer
00:18

Nu har helgen passerat och med rekord fart dessutom..Hade kunna vara så mycket längre! Har känt mig så otroligt sliten hela veckan och helgen, men vi har haft FF i helgen! Har vart ganska skönt..Tagit en riktig slappis helg med massa mat, film och snack. Vi har larvat oss som tusan, med allt! Klättrat i träd, sjungt techno, uppfunnit Briest finger and scratch klier i bastun. Hur fantastiskt är inte det? Dessutom tagit och vaka till kl 7 på morgonen, gissa om jag var trött? Jag tycker de är riktigt fantastiskt...Här är några sjuka bilder!! ;)Idag har jag bara slappat och tagit de lite lugnt, som alltid..Kollat på olika filmer, här har ni några bra!

  1. Human traffickning - Handlar om sexhandel, otroligt bra men lång. Och såklart hemsk...
  2. Alla american Pie filmerna!
  3. Moulin Rouge - Underbar! vad mer kan man säga?
  4. Tristan och Isolde - Romantisk..oj oj
  5. Micke och Molle - Räven och hunden, ursöta ju. 
Här var några bra film tips, hoppas ni gillar dom. Annars har dagen vart riktigt harmonsik! Pratat med min älskling såklart, hela tiden. Men de klagar man ju inte på...Är så sjukt glad att han är hemma från Sälen, finns inge bättre. Nu kan jag få prata med han nästan hela tiden! Vi är lite som i filmen "The notebook ", Vi små tjafsar och så men kärleken finns som där..Går inte att förklara!<3 Sitter just nu och camar med han och ska fortsätta med de, ni får ha de så bra. Puss på er