Äntligen!

Lilla Elvis  /  0  Kommentarer
Nu har jag äntligen fått en blogg åt självaste Elvis!:) Massa fixx kvar, men kanske någon som kan hjälpa?

Hans blogg hittar ni här; KLICKA HÄR

Puss och kram! :)

Fisken godkänns!

Allmänt  /  1  Kommentarer
UPPE MED TUPPEN!Okej, jag är inte vaken med tuppen... Vaknade att min favorit Robban kom och väckte mig i min skönhets sömn och börja slita i mina stödkuddar och stödtäcken, aj aj robban. Man ska inte väcka en tjej i sin skönhets sömn :-) Kanske har ni också så, attt ni har tusen kuddar och täcken som ni placerar under huvudet som stöd? Super bekvämt ju!

Har som sagt i allafall vaknat nu och är beredd för dagen, men först vill jag berätta vad min skeptiska fisk hatande kille åt igår...kan ni gissa?? Trumvirvel...bum bum bum bum...Fiskbullar!!!
Kan säga att jag blev mer än stolt! Därav denna uppmärksamhet till hans ätande! Det finns hopp för fiskarna här i lägenheten, yippie! :-D '

Men nog om det, kan återgå lite smått till texten jag skrev igår och märker att många har blivit lite nyfikna om vad jag skrev igår och varför. Men tyvärr, kan jag inte säga vad som kommer hända och vad vi planerat!! :)Ni får gissa under tiden...mina närmare kretsar vet säkert vad det är om dem tänker efter! Och då menar jag verkligen närmare kretsar :) Men nog om detta, ni får klura så länge. Men kan säga att vi är väldigt nöjd med vårt beslut, än så länge ^^ Nu ska jag göra nå frukost och plugga lite i körkorts boken, puss på er så länge!

I gotta a feeling..

Tankar och funderingar  /  2  Kommentarer
Det finns så många vägar man kan gå, i princip allt. Vi kan ta ett exempel, mig. Det är många som haft förutfattade meningar om mina val här i livet, och då fokuserar jag inte bara på mina nära och kära, utan även andra.

Många sa att jag var så ung, jag sov bort livet, jag visste inte vad jag skulle göra, satsa på skolan, gör si och så, skaffa ett jobb, vänta med barn, skolka inte, skaffa inte en hund, ät inte för mycket och det mest kända - du är bara ett barn.

Jag vet, jag vet, jag var bara ett barn. Men jag har alltid vart säker på mina val här i livet, och sen tror jag mycket på ödet. Allt har en mening. När jag gör mina val, så går jag efter hjärtat oavsett vad.

Vill jag skaffa en hund och känner att jag har tid, kärlek, pengar, boende och allt annat så gör jag det. Vill jag fara till USA och bo i 1 år, då gör jag det. Vill jag skaffa barn nu, då gör jag det och försöker göra det bästa av situationen för oss tre. Vill jag hoppa bungyjump, då gör jag det. Vill jag ta ett lån, då gör jag det. Ni förstår?

Men jag vet, det finns konsekvenser. Tar jag ett lån, så måste jag betala tillbaka och mer därtill. Skaffar jag barn så har jag ett stort ansvar, hoppar jag bungyjump så kan jag med väldigt väldigt liten risk bli skadad, vill jag flytta till USA så kan jag få pengakris. Det finns konsekvenser med allt, men huvudsaken man inser själv att det finns konsekvenser så man inte blundar för sanningen.
Som bara det här med flytten till Finland
, visst...Jag är ung, det är nu man ska testa på saker. Låt mina pengar försvinna på mat, krogbesök, onödiga köp, kläder och allt annat. Det är nu man ska göra misstag, våga göra misstag. Alla säger, det är nu det gäller, gör ditt bästa! Men som jag ser det, allt går att lösa men för ett dyrare pris.

Jag har haft så förutfattade meningar om mycket, men under ytan visar det sig vara helt annat.
Tyvärr, kan jag inte skriva ut vad..Men det är personligt och jätte bra, är lycklig över vårt, mitt beslut!

Jag kan inte säga att jag har misslyckas i mitt liv, jag har en kille jag älskar och vi har ett stabilt förhållande, vi har ett hem, vi har mat på bordet, vi har en underbar hund, helt fantastisk släkt och familj, nog med pengar för att kunna leva "ut", kan resa, studerar, jobbar ibland på sidan av och har alltid de på nått sätt bra. Meeen...Min mamma, har nog vart den människan i mitt liv som stöttat och kämpat för mig mest. När jag haft kärleksproblem eller pengaproblem har hon hjälpt mig, när jag har skolkat har hon gjort ALLT för att få mig dit, mutor..ja allt! Trots hennes inte så allt bra ekonomi har vi haft en super bra uppväxt och fått i princip allt vi velat ha..När man har grina, bråka, skrikit, huggit hon i ryggen så har hon aldrig vänt mig ryggen. Men, jag har alltid gått min egen väg.
Kan säga såhär, om det är nån som jag skulle döpa mitt barn efter eller göra något, så är det min mamma eller morfar. Superfina människor!


Jag vet inte när jag kommer skriva ut vad min, vårt grej egentligen handlar om, kommer bli först om några veckor förmodligen..om jag orkar säga :D Har googla, fundera, prata, lyssnat och kommit närmare varandra. Så nu är vi äntligen säker! :-) hihi!

Det jag vill säga är, det är bara du som vet vad du vill. Dina föräldrar, släkt och vänner har sina synpunkter och åsikter om saker, och dem kan ibland visa det väldigt tydligt. Du kan lyssna, du kommer ta åt dig, du kommer fundera, men gör aldrig något som du inte vill. Om du inte vill, så går det inte. Det är endast ett liv vi lever, och det livet är DITT eget liv. Så mitt motto idag är, Lev ut ditt liv på ditt sätt, men var beredd på konsekvenser.

<3