Body med inbyggd termometer

Allmänt  /  0  Kommentarer
Body med inbyggd termometer, 0 månader, Thermo Baby - www.pappaprylar.se
 
 
 
 

Långärmad body med inbyggd termometer. När barnets temperatur överstiger 37 grader börjar bokstäverna, som klär bodyn, att tyna bort.

Ett enkelt sätt att kolla om ditt barn är för varmt eller kanske framförallt bara en jäkligt häftig sak att leka med och samtidigt den perfekta presenten. Givetvis ersätter inte plagget en febertermometer.


 

Ha ha, kanske man måste inskaffa sig en sån? Egentligen en himla bra grej för oss som alltid undrar om han fryser eller svettas ;) Ja det finns då allt.


Åka säkert i vinter

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
 
Pheeew...Efter en heldel övervägande och funderande så har vi kommit fram till Akta gracos comfort S. Det som var bra med denna stol är att man kan reglera lutningen, de är väldigt bra när dom är så pass små ännu och har somnat. Man vill ju inte sitta helt spikrakt! :) Plus att den har comfort foam i sig (ungefär som tempur..) så den formar sig efter den gulliga bebisrumpan & extra sidokrocks skydd.
 
Men det som avgjorde det hela är att man kan ha denna framåtvänd, de kan man inte med dom andra vi fundera på. När man ska lägga ut lite pengar så är det bra om man kan använda den länge. Så nu känns det bra, han satt då jätte bra i den och hoppas den sitter lika bra i bilen :)
 
Om ni också är sugen på denna finns den i olika färger på www.lekmer.se just nu för 2195 kr med frakt!
 
 

Första varvet

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
God morgon där ute i stugorna!
Ett vinterland möttes jag & lilltrollet på morgonen, bara vräker ner snö och sakta men säkert börjar plumsandet i snön :) Vilken känska va, snart får man äntligen börja mysa på riktigt. Om man kikar ut genom fönstret kan man tro att vi är mitt i kalla vintern, dock så är de bara 1 minus.
 
Såhär kan det vara! Men antar att dom där minus graderna kommer plussas på. Själv så håller jag på koka lite spagetti till korvrörran vi åt häromdagen, och Kevin sysselsätter sig med sin nya hobby (dra ut allt från tv bänken..) :D
 
Inte undra på att man städar och städar men aldrig händer något. Frågade min lillebror tidigare om just det för inte så länge sen
 
- Hoja Simon, jag förstår inte..Jag gör inget annat än att städa, men alltid är det skitigt. Har du samma problem? (lite sådär ironiskt..)
 
- Ja, jag också....*med allvarlig röst och en djup suck*
 
Haha, stackaren. Bara 6 år gammal och redan såna djupa problem ;) Men men, idag har vi absolut ingenting på schemat. Far nog kanske och fotar syrran när hon rider Glimm, och sen bara andas.
 
Vi kan ju höras senare, nu ska jag käka min lunch! Kramisar