Bättre bilder kommer!

Allmänt  /  1  Kommentarer
 
Har ju totalt glömt att ta kort på husvagnen nu i helgen, så jag bjuder på denna bild! :-) Här var den ännu i Gällivare och inte på plats. Ska upp lite klädkrokar och diverse andra små koliox. Men så såg den ut innan iallafall, så det är lite kvar.
Annars så sitter jag just nu i skrivande stund hos min kära moder! Jag och Kevin åkte hit efter dagis, så vi har ätit vitpalt och mumsat i oss friterade bananer och glass. Nammi! Jätte länge sen som jag och hjärtat sov här så det var på tiden. Då får man ha lite egentid med mamma också när han somnat..Börjar nästan bli orolig att han håller på bli sjuk igen :-( Snoret har runnit och han verkar lite tjinkigare än vanligt. Så är det efter en pencillin kur då alla försvars mekanismer försvinner..Sen är ju inte dagis precis den bästa bakterie fria platsen, hihi.
 
Nästan alla barn hos dagmamman har/är snoriga. Typiskt! Nåväl, just nu tänker jag bara njuta av att ha de skönt soffan och göra i princip i.n.g.e.n.t.i.ng! Försöker hålla mig ändå rätt opersonlig här på bloggen, nu när jag tagit tillbaka skrivlusten på min privata. Känns skönt att skriva av sig allt man känner där, och inte här.
 
Tack iallafall för att ni vill följa vår resa! :-) God natt kramar från oss.
 
 

Premiären gick som smort!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Plockade och åt massa blåbär innan, syns det på sötnosens mun? thihi.
 
Varför mina fina läsare måste helgerna alltid gå så fort? :-) Jag kan inte annat än säga att husvagnen blev helt p.e.r.f.e.k.t, på alla sätt och vis. Oj vad vi trivdes där, så otroligt mysigt så det kändes helt underbart att komma ifrån stan. Har vart på tok för mycket på sistone med alla projekt som ska ordnas med, och låt oss inte glömma sjukstugan med lilleman. Vi har ju haft äran att ha Finlands gänget på besök och då bestämde vi oss för att åka ut till byn för att ta det lite lugnt.
 
Kevin har fått massor av kramar av fammo & company, så han har vart så nöjd. Även fast han var en riktig blygis, thihi. Kissen har dessutom fått följa med till byn, så han fick en premiär han med. Han vågade sig ut och var kring husvagnen och strosade, en lycklig kisse som njöt till 100 % när han fick mysa i värmen. Inte bara uppskattat av oss, utan av alla! :-) Allt hårt slit löna sig, så blir säkert att fara dit till helgen också.
Hur som haver så har vi mer eller mindre hängt ute, hela tiden. Grabbarna har fiskat, vi har kört diverse fordon såsom fiddy, fyrhjuling mm och då kan ni ju gissa vem som vart så n.ö.j.d? ;) Vi har njutit av nån bacardi, suttit framför elden, vart på sightseen och ätit gott!
 
På lördagen så blev det däremot andra planer för min del. Åkte ut med mina underbara tjejer för lite rajtan tajtan, ett krogbesök! :-) Är SÅÅ länge sen jag hade sådär roligt..Fick så många fina kramar & pussar av mina vänner, som jag inte sett på så länge. En Söt kärleksförklaring från min barndoms vän, haha. Min första pojkvän, ni kommer ihåg dom där söta "Får jag chans på dig" lapparna? ;) Roligt att höra att så många av mina nära är så stolt över mig och bryr mig om mig så otroligt.
 
Jag tackar så enormt för denna helg & laddar upp för nästa. Nu är de nämligen utbildningsvecka och körning står på schemat, samt lite B-teori :-) Det tråkiga är att luncher inte är föralltid, så nu måste jag tjila. Kramisar!
 
 

Vinter utrustning, snart av checkat

Allmänt  /  1  Kommentarer
 
 
Förra året körde vi på Didrikssons mössa, ull underställ/sockar/handskar/rånarluva, kouma skor, stickade vantar och den urfina overallen från KappAhl som ni ser ovanför! :-)
 
 
Jag är stolt att säga att snart så är allt till vintern inhandlat, det är en heldel hundra lappar som man måste köpa för men så är det. Lägger hellre lite mer pengar på rejäla kläder, skor osv än att köpa billigare :-) Däremot så är KAX overallerna också riktigt bra, men alla har såna så jag känner att det kan vara kul med något annat.
 
Förra veckan så köpte jag en Molo pyxis i färgen Blå & orange, en kanon fin overall som fått så bra recensioner. Härligt med färg när det är så mörkt ute! :-) Ni som har följt mig har ju sett att jag köpte en Ticket to heaven tidigare i storlek 86? Den vart tyvärr alldeles för liten så nu har jag...*Trumvirvel* Hittat en i storlek 92! Har sökt varje dag på både blocket, tradera, internet kedjor och allt utav dess like men inte fått tag i den i just Navy stars.
 
Men nu är den ä.n.t.l.i.g.e.n påväg hem till oss! Blev så otroligt glad, och till ett pangpris. Så nu är det bara vinterskor kvar..Kouma skorna kommer han inte kunna ha, han har nämligen rejäla vader så dom blir för tajt. Har hört att Kavat har jätte bra och rymliga vinter dojjor! :-) Ska åka och kolla på dom idag tänkte jag. Han har ett par goretex som han kommer kunna ha en liten bit in i vintern åtminstone. Köpte även ett par hestra vantar förra veckan, så han är som klar!
 
Underbart! Vad har ni kört på för vinterkläder/skor/handskar/underställ åt era små? :-) Vad är ni mest nöjd med? Kommentarer mottages så varmt. Kram på er!