Alla har vi varit små

Två blir tre  /  3  Kommentarer

Det ska bli mycket intressant att se hurdan person denna lille krabat blir! Kanske h*n får mammas personlighet men pappas utseende? Eller blir det tvärt om? Fast vem vet, grodan kanske får allt från mig eller från Robban.

Pappa Bobo
föddes med mycket svart/brunt hår medans jag föddes med inget hår alls och det som fanns var jätte ljust. Ja, vem vet? Kille eller tjej? Inge hår eller mycket hår? Mörkt eller ljust? Lugn eller sprallig? Påhittig eller kreativ? Vi får allt se om ca 20 veckor!

Men jag har mina gissningar,
och det är att det är en liten kille där inne som har mörkt hår och är lika charmig som sin mami! ; ) Det är ungefär 4 av 26 st som tror att det är en kille, så jag börjar tro nu att det är en kille, på riktigt! :)

Vad tror ni?


Sätter kursen mot Suomi

Allmänt  /  0  Kommentarer
Hej allihopa! Tänkte meddela er att imorgon på morgonen börjar våran resa mot Vasa, och det är ju som sagt en liten bit att åka :) Det kommer bli riktigt kul att åka dit, var så länge sen! Passade som så bra att åka dit nu också eftersom det är snart julafton och man behöver ett litet shopping utbud om man ska få ihop julklappar till alla!

Vad vi ska hitta på vet jag ej, men blir säkert mysigt. Robban har pratat om att få åka hem ett tag nu så han är jätte ivrig, men det förstår man ju! :) Så idag har jag packat väskan, städat och hållt på här hemma..Det behövs ju ibland!

Just ja, sa jag att jag har köpt nästan allt i Pingu serien som vi ville ha? Numera har vi Pingu babygym, sängmobil, bäddset & en gullig vagnmobil som låter och dinglar. Man kan inte missa att jag gillar pingu! ; ) Kan visa er den sen.

Nä, nu blir det sängen innan man slocknar här. Kramar!


Livlig bebis

Två blir tre  /  0  Kommentarer


Bild från Google!


Tog min favorit låt
Second try - Primare disease och spelade för första gången upp den för grodan i magen, och jag tänkte ju att man inte skulle känna något. Men vips så började man känna hur den for runt där inne! Super häftigt, trodde aldrig att det skulle ge nått resultat så snabbt :) Undra vad man ska spela? Kanske någon lugn och mysig musik?