Julklapps funderingar till småttingen

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 Förra julafton i Vasa <3
 
Nu när snön har landat så vackert här uppe så börjar man alltmer tänka på julebak, nyårs klänning, vart man ska fira julen, när man får stå och baka pepparkakor med hjärtat, gå på mysiga julmässor och framförallt dessa julklappar! :-) Nu när jag håller på utbildar mig så är ekonomin inte på topp, så det blir billiga och personliga paket åt alla!
 
Däremot blir det lite mer roliga och betydelse fulla paket åt Kevin, så jag har klurat ut lite vad man kan tänkas sig hitta på till honom. Vad han älskar mest, och vad jag tror han skulle dona på med :)
 
Det första är faktiskt mer Brio tågbane delar; Som mer trä rälsar, tåg, några fräcka saker mm. Det andra är Brio spisen så han får börja laga mat och hålla på i "köket". Han håller mycket på med sin servis och bjuder gärna på lite kaffe, host host* (vatten). Så det hade vart riktigt omtyckt, plus lite roliga kakor och desserter. Jabadabado har jätte gulliga tårtor i trä som jag hade vela ha.
Det tredje är en rejäl babyvakt, det är lika omtyckt och använt sen första dagen! Använder den till allt, så en lite nyare och bättre sån hade vart toppen.
 
Det fjärde är någon till grävmaskin eller en såndär grävmaskin man har inomhus som man kan köra med! :-) Och det femte är en DVD till bilen när vi ska åka iväg lite längre sträckor, det hade ju vart perfekt att slå på hans favorit "Dinosaurie tåget" eller något annat roligt :D Praktiska saker har vi redan, såsom tripp trapp stol, åkpåsar, kläder osv. Faast...Lite lera hade ju vart kul..Hmm..
 
Till mina nära och kära vet jag redan vad jag ska köpa, alla förutom sambon. Han har redan så otroligt mycket, såklart ;) Hihi. Nej, nu ska jag, mamma och Kevin på tjejkväll en sväng. Har blivit bjuden på pizza nyss, så det satt fint i magen. Haft härligt besök hela dagen idag, så det är ju en väldans bra dag.
Tjiingeling allesammans! :)

Länge har jag tänkt på er!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
Hej på er där bakom skärmen! :-)
Har börjat skriva ett inlägg säkert tre gånger, om inte mer. Men aldrig kommit så långt att faktiskt avsluta det! Tänkte bara säga att vi lever :-) Hemma från Vasa, välbehållna och glada. Jätte hemska vägar var det, t om så dom hade ställt in busstrafiken i Gällivare. Under tiden i bilen så hann jag tänka så många gånger på Kevin och såg fram emot att se han så ofantligt ♥
 
När vi väl kom hem så var han "mommos kille" och kollade på oss med en sur blick som "Hur kunde ni lämna mig?". Hihi. Men lillhjärtat smälte upp och sedan var han lika go och underbar som alltid ♥♥ Kramade & pussade han säkert 30 gånger. Nu ska jag aldrig lämna han sådär länge igen!  Kevin blev så glad över sin grävmaskin och sina nya kläder..:-) Hans strumpbyxor, strumpor, Kouma skor och tröjorna passade som smort! Jätte nöjd med allt!
 
Tyvärr så har trollungen vart lite si och så nu i helgen och början på veckan. Små febrig, hostig och snorig..Så han har fått hänga med pappa & mommo tills jag har slutat! Men nu är jag l.e.d.i.g. hela veckan ut så jag ska minsann vara med Kevin så mycket det bara går :-) ♥ Måste ta igen det jag förlorat när vi var borta.
 
Annars så flyter allt på, med allt! Teorin på utbildningen är hemsk, och tar liksom aldrig slut. Hehe! ;) Jag har köpt en ny vagn; En vintervagn!
Hittade den för 300 kr här i stan och den är helt underbar att köra. Rejält gung, rymlig, stor varukorg, flippbart styre, hårdlift, sittdel, höj bart handtag, handbroms, lufthjul mm. Defenivit värt dom pengarna och Kevin sitter som en prins i den med alla kläder & fårfällen. Hihi. Min fjärde vagn! :)
 
Nej, om man skulle gå och rulla lite köttbullar tills imorgon och smaska av blåbärspajen jag och Kevin slängde ihop. Eller jag baka, han åt blåbären ;-) Vi får höras i veckan tycker jag! Kramisar till er alla ♥
 
 

In finland!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Hej på er allihopa! :D
Här har vi det bra, myser på och ringer till mamma hundra gånger per dag för att höra hur det går med lilleman. Under våran 8 timmars bilresa så hann jag kolla på telefonen 5 gånger på bilder av han, ringa säkert 2-3 gånger, och prata om han väldigt länge ;-) Saknar han så det gör ont!
 
Men han har fått lite presenter :-) Shoppat lite strumpbyxor, sockar, en ny grävmaskin och sen ett par Kouma vinterskor. Hade vela hitta en vintermössa åt han innan jag far hem, sen är vi klar <3 Mammas hjärta.
Känns inte heller som om vi är utan barn heller, är omringad av småttingar här hela tiden så man faller som automatiskt in i det där att kolla till dom, söka tutten, fråga om dom ville ha mer mjölk osv..;)
 
Bara det att man inte har nattningar och får bestämma själv lite när vi stiger upp. Nyttigt för oss som par att rå om varandra lite för sen börjar sambon gå skift <3 Ikväll vankas det dubbel födelsedags/"nu är köket äntligen klart" fest :D Kommer bli jätte roligt!
 
Ha ni det så bra där uppe i Norr. Här finns det inge snö och graderna ligger på plus :-) Ska nog ta och ringa Kevin igen, vacker pojken..
tjiingeling!