Fredagsmys

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Gode dagens alla läsare!
Nu är det äntligen Fredag, nog för att denna vecka har gått så himla fort. Tur är väll det? Hihi. Dessa helger är på tok för korta och nu kommer dom bara snabbare och snabbare. Har glömt bort att berätta om hur hans dagisvisit var..Det var faktiskt helt okej! Det kändes bra och barnen var så söta, en liten Kevin som gick där också. Men nog kändes det lite i hjärtat när den lilla hade vaknat upp från sin lunch vila och stod där alldeles sömnig med tutten i munnen som om han bara väntade tills mamman hans plocka upp han i famnen så han kunde gosa där..
 
Buuhu, hemska tanke! Våran trollunge som är så van att kunna gosa innan han sätter på duracell batterierna. Men det är bara att inse att nångång måste man ut i arbetslivet och det är inte länge kvar, så är livet. Men det ger ju något bra - Bättre föräldrapenning till nästa knodd & en chans att få husdrömmen ;)
 
I mitt huvud finns bara hushushus hus...Funderar på kolla upp med tomterna på andra sidan, eller ta bilen och fara runt i hela stan för att kika på om det finns nått som passar oss. Kanske det blir ett nybygge? Hum, det får man ta då. Nej, idag tänkte vi gå och handla lite smaskigt till kvällen! :) Äta lite tacos hade inte vart fel, så undras om man kör på det? Bara jag och lillis.
 
Har märkt att mamma livet har blivit avsevärt mycket lättare nu på sistone, det är så skönt. Då kan man njuta ännu mer..Tänk att man först nu har börja njuta till fullo Va knäppt!
Nej nu ska jag åka och handla...Puss och kram :)

Badhuset 27/6 ♥

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
Mammas badkruka igår på badhuset, såklart. Hihi! Här är det inte varmt nog att ta ett dopp utomhus, så när det bara regnar så måste man ju hitta på något kul :-) Drog med moster och mamma, så vi busade en stund innan vi gick upp och bastade. Helt otroligt vad kallt dom har i barnpolen, bara 29,4 grader..Inte undra på att lilleman tillslut började små skaka, stackaren. Och ändå så var vi knappt i en halvtimme! Brr. Men roligt hade vi och hade gärna stannat flera timmar till, thihi.
 
Av dom 207 bilderna det blev på badhuset så ler han på 95 %, så det måste ju ha vart godkänt! Och som alltid så blir man så himla hungrig efter man plaskat runt, så vi gick och käkade lite pizza. Passade perfekt sådär på kvällskvisten efter en härlig dag! :) Sedan vart det en väldans intressant och lycklig kväll, kunde inte ha slutat bättre. Nu tok längtar jag bara Är nog inte ensam.
 
 
 

Oövervinnerlig kärlek

Kevin, 1 år-2 år  /  0  Kommentarer
k
Jag är så stolt över min lilla kille, så oj. Har helt glömt att berätta...Äntligen sover han hela nätter utan att smälla i sig välling! Ända till efter kl 10:00..:-). Sådan lycka! Sen måste jag bara säga.. Kevin har blivit så otroligt med på allt. Han förstår verkligen sammanhang med olika saker, så gulligt så oj <3 som idag då kom han springandes till köket, stirra på.mig och peka till hallen och sa där. Sen kuta han iväg in i hans rum! Öppna legolådan och hämtade plattan att bygga på och satte dit en kloss och gav mig två. Hihi. När han har ätit färdigt frågar jag alltid är det tack tack? Ska du gå ner? Då skiner han upp och säger tydligt; - Ja! Och nickar. När man säger att vi ska gå ut så går han till dörren och försöker stoppa på skorna, när jag frågar om han vill ha en macka springer han till köket och väntar eller hämtar mig igen..Ser han en godis påse så blir han mega glad, tittar ner i den, tittar på mig och stoppar handen försiktigt net i den och gräver runt. Ja det finns så mycket! Världens snällaste är han då. Aldrig slåss, bits, sparkar, river..Men attans vilken buse <3