Den sista knappen

Två blir tre  /  2  KommentarerAtt stänga den sista lilla knappen (som var hyfsat lätt förut ; )...är inte alls så lätt nåmer! Det är omöjligt. Såhär sitter alla mina kläder numera, eller så har dom förvandlas till en magtröja! : ) Ha ha. Det är inte alltför lätt det där ; )

Föräldragrupps träffen

Två blir tre  /  0  KommentarerSådärja! Då har man vart på första föräldra "utbildningen" :)) Vi kommer köra 5 gånger, i ca 2 timmar som man sitter ner och pratar om lite allt möjligt. Insåg att jag hamnat i en bra grupp, lite yngre tjejer & killar. Super kul! Såklart är det alltid lite stelt i början, men det släpper nog tillslut. Var 3 stycken andra som är i v 34 (som mig), de gör det hela mer spännande!

Vi pratade mycket om förlossningen, och hur vi har tänkt sen osv. Fick göra en liten tanke karta i grupp om vad vi ville ta upp dom här gångerna vi ska gå dit. Det som kom upp mest var första tiden hemma, alltså inte så mycket om att föda.

Fick även med mig lite papper hem att kika på! De var bl a hur dom sitter säkert i bilen, vad man ska packa i bb väskan, en mall för förlossnings brevet, vad som händer & vad man ska tänka på när man är i latensfasen. Och två stycken böcker; Gravid för första gången - graviditet, förlossning och den nya familjen. Samt Leva med barn!

Ja, det var intressant besök. Fick tyvärr inte med mig Robban denna gång, men nästa gång får han minsann följa med : )) Nä, nu ska jag slänga ihop en ungspannkaka och ta det lugnt i soffan.

Vi hörs! Kramiis! :))

Graviditets vecka 34 ♥

Vecka för vecka  /  0  Kommentarer


Egna tankar: Less? Nä, faktiskt inte. Inte än! : )) Har ju haft det så lätt nu på slutet, så jag känner mig inte speciellt gravid faktiskt. Såklart har man väll lite små krämpor och lillisen bökar runt i magen, men inte mer än så. Ja, förstås att jag är törstig hela tiden är väll det enda & min nästäppa!

Men stelheten i fingrarna kommer bara då och då, foglossningen känns inte av, bristningar har jag fått lite grann på sidorna, inge större läckage eller halsbränna. Det är alltså relativt bra än så länge! ^^ Dagarna består mest av att fixa här hemma, vara ute & gå, fundera på namn och förbereda till vår lilla charmör.

Är ännu inte nervös inför förlossningen, och vill inte läsa mycket om de heller. Bara jag känner till det allra viktigaste så klarar jag mig känns det som, hihi.

Sen är det en sak som jag måste erkänna...Nu tycker jag att det börjar gå segt! Får gärna gå lite fortare efter att vi vart på Ikea, ha ha! Hur ska jag kunna hålla mig? Vill ju träffa pyret, nu nu nu. Komsi komsi gullis!