Hur är gravven?

Två blir tre  /  2  Kommentarer
Slänger in denna lista här på bloggen nu så jag inte ska glömma bort den sen..Kan vara lite kul att komma ihåg detta också, så det är dags att börja fylla i :-) Alltså det är egentligen inte så länge kvar tills bebbsen tittar ut, ca 5-6 månader. Och då ska vi hitta lägenhet och flytta, skaffa alla grejer, åka till Ikea, fira jul och allt som hör till.


Är ganska säker att detta kommer gå väldigt fort..:P Nåväl, åter till listan!


Namn: Ida
Ålder: 19 år
Graviditetssymtom: Hm, ett aggresivt anfall på robban när han jävlades med mig i bilen. Smällde sen igen dörren och grät :P

Positivt gravtest i vecka: v 4

Vilka jag berättade först för...
Niclas:
Robban :)
Mamma och pappa: Mamma innan jag åkte till spanien, pappa senare..
Kompisar: Någon vecka senare

Min barnmorska heter: Barbro?


Mat jag bara måste ha: Apelsiner & fiskbullar
Mat jag absolut inte kan äta: För gräddigt eller kyckling...Är de äckligaste som finns! Bara ja tänker på kyckling så spyr jag, BOKSTAVLIGT talat.


Illamåendet började: runt v. 5
Och slutade: Går ännu i vågor

Mina första mammakläder:
Första sakerna som vi köpt:
1 overall, 1 älskling örngott, några kläder, 1 body, super varma tossar och vantar i läder & teddy foder(köptes redan förra året på loppis..)


Barnvagn, barnsäng och bilbarnstol: Inte än :) Kanske efter rutin ul

Då kände jag bebis för första gången: Tycks känna något fladdrande ibland, men jag vet inte..osäker :D
Då kände jag första sparken:

Då kände pappa första sparken:
Vi tror att bebisen i magen är: En kille. Fast börjar nu på senare tro att det är en tjej..:)
Namn vi funderar på: Hm..Kan lägga upp sen :D

Grejer som händer med min kropp: Rubbningar, pencilin kur, hormoner, illamående, seg mage, spyr..Ja, allt som hör till :)

Så motionerar jag: Hundarna håller mig i motion, så det blir nån gång per dag att vandra.

Värsta graviditetsminne: Hittils är det hur dåligt jag har mått..Det var verkligen de jobbigaste jag vart med om på länge. Det enda man har gjort är att mått dåligt & spytt x-antal gånger varje dag. Inte kunna äta något speciellt och bara känt sig allmänt piss..Hemsk hemsk tid som nu börjar avta lite :p


Bästa graviditetsminne:


Bakat Lusse bullar!

Allmänt  /  1  Kommentarer
Sa jag att jag övertalade mamma att jag fick baka lite go fika här hemma, närmare bestämt lusse bullar? :) Hon var väll inte så förtjust i idén och sa bara att man kan inte baka dom såhär tidigt innan julen..Men vem bryr sig? Är man sugen på något gott så gör man det.

Och jag kan säga att jag älskar verkligen mina lussebullar, dom blev perfekt! Så om ni får nå cravings någon dag att ni bara ska ha något, gör det!Kan även säga att jag har fått min kärleksdos och att Zelda sakta men säkert blir bättre, så nu går allting äntligen åt rätt håll :)

Bu och blä dag

Allmänt  /  1  Kommentarer
Fytusan för såna här dagar, usch. Jag har i princip legat i rummet och vill aldrig komma ut igen, ungefär så kändes det och gör det ännu. Dessutom har jag märkt att jag är så otroligt känsloladdad, och då pratar vi inte bara om när man ser en liten gullig film eller så..Utan nu snackar vi t ex:

- Jag vill spela poker nu, vi kan mysa sen.

Ja, då brister det.. Kan få för mig att börja stor böla och känna att hela världen är skit! Om det är nånting jag behöver extra mycket just nu så är det kärlek och närhet från Robban. Aldrig har jag känt mig så ensam, fast ändå inte vara det.

Alla behöver kramar, pussar, fina ord eller gester..
Men jag behöver det hela tiden nu. Känns verkligen super kasst när man mår så dåligt av att inte fått riktig kärlek nu när han jobbat så mycket. Hemska flickvän va? Men jag kan faktiskt inte göra någonting åt det. Det kommer dagar då jag vill låsa in mig på rummet av dessa hormoner, och idag var en sån dag.Kanske ni har haft en bättre dag utan bölande, trötthet och sura miner? Och ändå är det ju Fredag. Men jag peppar inför imorgon, för då ska jag ta vara på all tid jag kan med älsklingen och verkligen få den där kärleksdosen jag behöver just nu..

Nu ska ja se klart Idol, hörs imorrn:)

Ps Robban, Förlåt för mitt humör men du måste förstå att detta inte är frivilligt..<3