Man måste n.j.u.t.a mera! ♥

Kevin, 9-12 mån ♥  /  0  Kommentarer
 
Jag smälter bokstavligen när jag ser min lilleman på bild Hur kan man vara så otroligt söt? Ja, jag förstår inte. Tänk vad tiden går fort, aldrig någonsin kommer jag få ha just min lilla Kevin såhär liten igen. Aldrig. Och det gör lite ont i mig faktiskt att man inte hinner med och filmar/fotar/njuter mer än vad man gör..
 
Om elva dagar firar vi hans ett års dag med tårta och jubel, men en liten skvätt från öga kommer att komma för han har blivit en sån stor sötnos
Nu är det ett års trotsen som börjar hälsa på och det är ju än så länge så himla gulligt! *peppar peppar* Ta till exempel bara när man tar bort nån som han inte får ha. - Ja då stampar man i golvet på samma ställe och grinar ett tag. Om man försöker ge han något annat viftar han bara bort det.
 
Aldrig att han skulle slå mot oss, och det är jag så glad för. Inte heller bits eller nått sådant, så jag är så nöjd med stampandet ;) Vi har förresten fått bort det tidiga uppvaknandet, så nu stiger vi upp som innan vid halv 9 vilket som vi gjort i ca 1 vecka. Wiiiieho! :D
 
Fy farao, känner tiden gå alldeles för fort så nu ska jag ladda kameran och filma filma filma..Ni nyblivna mammor - N.J.U.T varje minut och glöm städning, plockning och alla andra måsten. Ta vara på den första tiden hela tiden! Ångrar så att jag lät alla hemmasysslor förstöra den absolut mysigaste tiden när dom var så minimala
 
 

Påskhelg och mys

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
Go kvällen där hemma Har inte haft något internet att uppdatera er med läget, men nu är vi åter på hemmaplan jag och lilleman. Har haft en sådan toppen helg i stugan så oj oj! Helt underbart att vara ute i friska luften dagarna lång och bara grilla, sitta i solen och njuta, se vovvarna busa i snön, gungas i pulkan bakom skotern och inte alls ha några måsten.
Bort från allt som ska göras hemma och ha en härlig helg med familjen :) Våran vistelse har bestått av det jag nämde ovanför, och på kvällarna har vi ätit fruktsallad, käkat tacos, sett bra filmer och träffat härliga människor. Vädret har vart helt magnifikt - Inte ett moln, 1 minus och humöret på topp.
 
Kevin har sovit lika bra som hemma och ä.l.s.k.a.d.e verkligen att få sova i skoterkälken Vi stoppade sittdelen från vagnen i pulkan och sen sussa han som en prins! Vart tyst på en gång skotern slogs igång (bokstavligt talat!) . Thihii!
Men dessa saker som ska med när man ska någon stans...Ja jisses..Pulka, snowboard, vagn, åkpåse, kläder, mat, sängkläder m m. Bättre planering nästa gång! Men vi fick då ett underbart välkomnande av mamman min som har kommit hem från utlandet :) Äntligen!! Blev bjuden på mat & efterrätt, så otroligt gott!! Sedan fick trollungen lite små saker som present. Ska visa er sen!
 
Fast - Hade kunna sitta här i evigheter och skriva, men nu ska jag ta och sjunka ner i soffan efter familjebadet. Grodan sover för länge sedan, så nu ska jag ta och sätta lite salva i ögonen. Har fått samma sak som Kevin hade, tusan. Gäääsp! Imorgon blir det städning hos min farbror, så busungen ska få ha mommomys hela dagen lång Fuskigt. Hihi.
 
Puss och kramen allesammans, hoppas ni haft en lika bra påsk som oss. Go natt
 
 

Dessa tänder små

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Åååååh, har ni sett så sött? Vår lilleman har fått sin allra första tandläkar tid :D Hojja, vad stor du börjar bli gossen..Helst när du har börjat med ditt 1 års trots, man kan ju inte annat än att skratta