Snart dags att sätta igång!

Hej på er alla! :-)
Nu när mitt sovrum äntligen är tapetserat kan jag övergå till annat! Gudars så skönt, och vad jag har svurit på den där tapeten. Snea väggar så in i bombens och världens sämsta tapet att lägga upp. Kan inte direkt säga att jag är stolt över min insats och resultatet på kvaliten, men det får minsann vara :-) Betydligt ljusare och finare, ni ska få en efter bild sedan när allt är på plats. I maj ska vi dessutom beställa och sätta upp panelen i köket, underbart! Kommer bli så f.i.n.t.
Hur som helst, åter till Kevins rum. Här nedan ser ni en liten sneakpeak av det jag hade vela inskaffa till coola killens krypin! Helst hade jag vela ha puttinutt färger och massa söta saker, men måste inse att han börjar bli lite större och vill ha häfiga grejer :-) Stilen kommer ändras många gånger så en tapet som passar till de mesta är ju alltid bra. Skönheten från Ferm living är kanon fin! Men även Majvillan & Färg och forms tapet finns i tankarna.
 
 
Vid fönstren kommer tapeten upp och på kort sidorna ska panel läggas. Taket och detaljerna ska målas vitt, såklart ;-) Gulliga posters ska upp på väggarna och sedan tänkte jag måla en hel liten vägg med griffelfärg så han får kladda och rita hur mycket han vill. Häftig inrednings detalj också! Ett tipi tält ska självfallet köpas eller sys där det ska fyllas med massor av kuddar, sköna filtar och några söta gosedjur i en metallkorg.
En svart/vit matta eller den blå/vita kommer finnas där som dom kan leka på tills intresset för bilmattor finns.
 
Dessutom är dom så himla gulliga förvarings säckarna med ögon på, det kan man fylla med lite allt möjligt. Några tavellister med lätt åtkomliga böcker, husgarderober och en klädställning från kids concept för tuffa plagg! Lite vimplar, pompoms, förvaring under sängen, lego lådor och sen pricken över i:et - Den urfina Miffy lampan! Så kär i den. Ni ser den bredvid tältet på bilden i mitten. Hur söt är den inte? Dyr som attan, men en dag..:-) Hihi.
 
Åh ja, textiler! Tuffa sängkläder är ett måste. Kommer defenitivt vara pank efter detta rum, men det är nog det absolut roligaste rummet att inreda. William kommer flytta in dit sedan, då blir det lite omplanering.
 
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback