Vi alla behöver lugna dagar ♥

 
 
En stor skrutt i pyajamas och en liten i sköna strumpisar och storebrors ärvda tröja ♥
 
Idag är det en såndär dag man bara vill göra..Absolut ingenting! Ligga på soffan och kolla igenom att tusentals filmer man missat dom senaste månaderna pga av lathet :-) Är dessutom halvt barnfri sen igår kväll! Min kära bil vill inte starta när graderna utomhus står på 34,4 minus så min kära mamma var så snäll att föra Kevin till dagis idag på morgonen så jag slapp bängla med bilen på morgonkvisten. Sambon, eller ska vi säga gubben plockar upp han efter jobbet så kommer han hem igen! Imorgon får vi se hur vi gör, är dagisdag då också. Förhoppningsvis sjunker tempraturen en aning så min "Kian" vill starta, hihi.
 
Men annars då? Ja, mina projekt här hemma faller som åt sidan dag efter dag! :-) I helgen ska jag ta tag i tapetseringen åtminstone och imorgon ska jag kolla på pärlsponten eller färgen. Dags att börja göra något! När man har hus finns det alltid något att göra, det kommer man inte undan. Hihi! Jag själv har ju fått nytt jobb så vi får se om jag kan börja där nu eller om pappan i huset tar sig i kragen och testar på pappaledigheten. Han är väldans skeptisk må jag säga! Klart han älskar dom, men hans humör/stubin/tålamod är inte det bästa. Ska fortsätta på övertalningen så förhoppningsvis börjar jag jobba lite smått nu till våren!
 
Nej, nu ska jag njuta av ett ensamt toabesök medan lillskrutt sover ♥ Vi har lekt, dammsugit, käkat frukost och myst i soffan.
 
Puss och kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback