Så lika, men ändå så olika ♥

 
 Om mindre än två veckor blir denna kille 7 månader! Hur i allvärlden hann han bli så gammal? Och Kevin han blir t.r.e år 11 april. Kan ärligt säga att det känns som igår jag satt där med kaggen och väntade på att allt skulle dra igång med båda pojkarna! När man får barn då förstår man varför alla säger: - Ta vara på tiden, det går så fort! Och det gör de verkligen.
 
Dokumentera allt, skriv ner, låt dom göra teckningar, filma, rita av händer och fötter, fota och framförallt njut! Man tror att man kommer ihåg allt, men det gör man inte :-) Jag mena, jag kommer knappt ihåg när jag börja ge Kevin gröt eller när han börja krypa. Tack vare min flitiga bloggning så kan jag gå bak och titta hur han utvecklades och se urgulliga kort på min största prins! Så ni som ska ha barn eller har småttingar, glöm för guds skull inte att dokumentera allt. Hihi!
 
Nåväl, inlägget var egentligen till William så jag ska komma ihåg alla hans härliga framsteg ♥ Sen han började krypa några steg så bara på 2-3 dagar har han lagt i högre växel och har nu börja rata gåstolen mer och mer. Så mycket roligare att ta sig fram överallt! Speciellt kissens vattenskål ;-) Alltid så glad, vad man än säger åt han så skrattar han och ler han. Kan i princip vara i vilken famn som helst, och tomten älskade han! Men såklart så är mamma lite extra mysig ♥ Hans stora Idol är såklart Kevin..♥ Vart han går, så kommer han efter. Vill gärna dra i hans saker, leka med samma sak, gosa och busa med honom. Kevin hakar gärna på men ibland så vill han bara vara själv och då ryter han ifrån! William han kollar fundersamt och undrar varför vill du inte busa? 
 
William är dock världens bökigaste att mata med flaska. Sen han börja utforska världen så är han så (ursäkta språket) jobbig att mata så de finns inte! Han äter ca 20 ml där, 10 ml här, 60, 10, 150 och så håller det på. Matrutinerna finns liksom inte! Han är omöjlig att läsa på dagarna om vi inte är på språng, då klämmer han 210 ml i babyskyddet eller vagnen utan problem. Men då har han ju tid! Så bara han visar mer intresse för mat ska jag försöka sluta bums med ersättning så vi får bukt med maten och slipper bökandet :-) Har sagt tills ca 1 år ska han få ersättning, dock kanske bara 1-2 ggr per dag. Någon som har nått tips annars? ;-)
 
Hur som haver..♥
 
Det är så väldigt olika mellan Kevin och William som små. Kevin har som sagt alltid vart mer fundersam, vild men lugn, filofisera, svårt att få att skratta, otroligt matglad,klättrig och betydligt svårare att få nöjd. William är alltid glad, lätt att underhålla, gosig, lättsövd men jätte bökig och svår att mata. Sen har dom likheter också; Älskar att äta på natten (äter som bäst!), sova ute är underbart, vagnen är en favorit, ligger ungefär likadant i utvecklingen (såsom krypa, gurgla, ställa sig osv). Dock är Wille lite tidigare.
 
I utseendet så är dom rätt identiska vid mun och näsa, men ögonen, kroppsbyggnaden och öronen är stor skillnad. William har rundare och större ögon, mer "utåt" öron, mörk bruna/gröna ögon och nättare i kroppen. Kevin har mer våra eskimå ögon, betydligt mulligare och kraftigare i denna åldern, isblå/blå ögon och öronen slickad mot huvudformen.
 
 
 
 
KEVIN 6 månader och 2 veckor!

(nedanför)
 
 
Ska bli spännande att se senare när dom blir större! Tror dom kommer komplittera varann alldeles perfekt ♥ Såklart kommer syskonbråk höra till vardagen också, hihi ;-)
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback