Veckan har sparkat igång!

 
Hej allesammans! Äntligen har jag fått tummen ur rumpan och ordnat upp designen så William också är med :-) Konstigt nog så var kvaliten där efter. Mystiskt, såg så bra ut på redigerings programmet. Får dona upp det sedan! Hihi. Nåväl, nu är alla mina hjärtan här så det känns ju superb. Själv har man en riktigt bra dag må jag säga! Ja jisses vad dom små har sovit bra ♥ Vill bara ge dom en enorm puss miljoner gånger om..Hihi!
 
William sov från kl halv 10 till kl 05:00 innan han tog sitt första mål och sedan till 8 när storebror slog upp sina blå :-) Då hade jag redan lega vaken en halvtimme innan och bara snosat på dom. Finaste pojkarna ♥ Wille var dock ännu trött så han tog sig en fortsatt vila medan jag och guldgubben drog ett städrace och käkade frukost :-) Så nu är golven skurade också, halleljua!
 
Efter det så har vi roat oss att hälsa på syster och pappa ♥ Lite surr sådär innan lunch vilan. Kevin han somnade själv i sitt rum och lillen i sin säng..Därav tiden att fixa en ny header :-) Ja mena, hemmet var ju redan städat. Jag tror att det blir lite mellanmål sen tar vi oss ut till stan en sväng med vagnen eller drar en handling, månne vad som känns roligast sen? Vi får klura på det. Nu ska jag gräva lite i kylen och frysen för att försöka komma på en middag..
 
Lite sugen på chicken nuggets, ris och en god sås! Mumma. Vi får höras senare vettja. Börjar snart bli dags att visa er bilder från huset! :) KRAM!
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback