Min första riktigt trötta dag

 
 
- Och ändå sitter jag här! :-)
 
Idag har jag haft en såndär rätt retlig dag kan man väll säga, och för första gången sen William kom till världen kände jag bara - Nä jag vill ligga kvar och sova dagen ut..
 
Men med två små så gick inte riktigt planen i lås, hihi. Fick ett lite annorlunda uppvaknande av min kära stora grabb som jag inte var så förtjust i. Han skulle som vanligt ge mig telefonen på morgonen men jag sover som en stock så jag hade inte hört eller vaknat, så då tog han mobilen och kastade den åt mig. Tyvärr träffade den min fina läpp så jag flög upp ur sängen - Åh vips så fick jag en blödande fläskläpp :-)
 
Gissa om jag var glad? Hmf. Det är sånt här som föräldrar pratar om att alla dagar som förälder inte är så härliga. Nåväl, hans hyss dag fortsatte så när jag matade Wille hade han kommit på att skinkan som vi sätter på mackorna skulle "bada" i badkaret :-) De var dom de! På jävuls humör har han vart idag så mitt tålamod har vart på ungefär 10.
 
Trots detta så begav vi oss ut och hälsade på syster yster jag och småttingarna :-) Bjöds på surr & middag, det är inte alls fel! Kevin han är taggad inför dagis dag imorgon så då får mamman här samla på sig lite extra tålamod när man har en 2,5 åring som har sina extra vilda dagar. Måste ändå säga att dom är ju världens finaste trots att man ibland känner att det blir lite väl intensivt ♥ Skulle aldrig vela vara utan dom, så dessa extra trötta dagar får komma ibland. Hihi.
 
Nej, nu ska jag dra mig till kojs..:-) Fyndade en vacker vit kista men vet inte riktigt om den är något för mig! Återstår att se. Får se om jag åker till huset imorgon eller onsdag och börjar tapetsera i huset :-) Nu kickar vi igång veckan med tusentals projekt! Så måste ta mig i kragen nu och sova så man förhoppningsvis har en piggare dag och slipper fläskläppen ♥
 
God natt kramar!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback