Beslutsångest

Hej på er! ♥
Äntligen sjunker man ner i soffan..Dessa dagar har vart hektiska om något, fulla dagar från tidig morgon till sen kväll. Men snart så får vi börja ta det lite lugnt :-) Stackars lilla William han bara hänger på och är nöjd för det. Det är mycket nu eftersom vi verkligen är uppe i husköp - Allt från tapeter till pappersarbete. Jag klurar på vad jag ska tänkas ha för möblering, vad jag måste köpa dit, hur vi ska göra med lägenheten..Dessutom är tvättmaskinen paj så det är ju mindre kul!
 
Grovköket svämmar över av tvätt, men idag fick jag åtminstone 3 ikea säckar borttvättade. Bara 4 kvar då, phew. Inte det lättaste att konka nerför trapporna med säckarna på armarna och bejbsan i bilstolen. Något tungt må jag lova! ♥ Hemmasysslorna försvinner inte heller av sig själv så det tar ett tag det också :-) Storhandlingen drog jag bort idag så nu har vi några middagar också. Får inte in så mycket i frysen pga av allt kött, så det där att bunkra upp är inte så lätt.
 
Man kan verkligen säga att vi är inne i en period med sysslor ända upp till öronen :-) Samt i en riktig möbel jungel alltså! :-) Velar mellan en dyr kvalitets soffa som är yber skön eller en hederlig tre sits soffa från Jysk som både är billig och skön. Huvudet säger - Köp en ordentlig på en gång!
 
 
 
 
 
Nåväl, imorgon ska jag och provsitta igen och sedan bestämma mig! En ny kontinental säng ska också köpas så man får sova extra gott. Ett nytt soffbord, byråer, smart förvaring, krukor, fotpall, saker till barnrummet (möbler, kuddar), nyttiga saker utomhus (spade, snöräv mm), tapeter, lister, målarfärg, hängrännor, blommor, torktumlare..hooh, listan bara fortsätter! Vi får självfallet ta allt pö om pö men så är det. :-) Har åtminstone köpt en "garderob" åt William och idag ett läckert äldre skåp att ha antngen leksaker i eller kläder.
 
De tar sig!
 
Ska även vara riktigt snäll att visa tapeterna jag har bestämt mig för i huset, det kommer upp i enskilt inlägg strax! :-) Vänta bara, hihi. Annars då? Ja, vi har vart hos mamma och ätit lite gott..Barnen har fått mysa på med mommo som vi alla älskar mest! ♥ Vi är så nöjd med våra dagar nu - Stressiga men härliga. 
 
Jag måste ha världens bästa barn! ♥ Fast det tror jag alla mammor tycker..Hihi, dom gör en hel :-) Önskar att alla får gå igenom detta. Jag försöker att alltid vara tacksam och lugn, och än så länge har jag aldrig känt mig irriterad på William. Jag ler varje gång han har vaknat för mat på natten eller när han har bökat ibland innan han somnar in. Tänk om man njöt såhär mycket när man fick Kevin också?
 
Kom ihåg det nyblivna mammor eller mammor överhuvudtaget. Tiden springer iväg, ta vara på den! ♥
 

mamma

Å jag Älskar Er !! Lyckligt lottad som har dom två finaste döttrarna och dom finaste barnbarnen <3 <3 <3 <3

2014-09-06 / 15:24:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback