Beräkna och planera

 
Hej hoppsan!
Och så sitter man här igen, då klockan är på tok för mycket! :-) Hur kan tiden gå så ofantligt fort? Dagarna som jag säger att jag ska sitta hemma och njuta med lille William och möjligtsvis ta en tupplur bara rinner ut i sanden. Dyker upp lite smått hela tiden, hihi.
 
Nu har vi åtminstone vart till huset och kollat hur mycket tapeter vi behöver så jag kan beställa till vardagsrummet och eftersom jag åker till Kiruna imorgon ska några tapeter köpas ifrån Rusta :-) Så nu har vi sten koll! Det kommer förmodligen bli i tre väggar i vardagsrummet med den urfina tapeten från Karlslund serien. Sen sätter vi som hans mamma Christina en vägg med liggande tjock panel/trä vägg. Har även försökt fundera ut lite vad som är smartast med sovrum och diverse annat, så nu har vi fått klarhet i det. Det är mycket planering och drömmar som man vill få i lås!
 
På ovan våningen finns det ett allrum och i detta är det riktigt mörkt, stör mig på det väldigt mycket. Så förhoppningsvis kan vi lägga in ett fönster där så man får ljus insläpp, det gör väldigt mycket! Fönster är underbart. Samma på nedervåningen i köket, där är det ett valv och ett "fönster" och hade jag fått bestämma helt hade denna rykt först. Totalt onödig och det gör att hela köket känns mindre! Tyvärr är denna en bärande vägg och det går rör till element. Så då måste det dras om, hoff.
 
Som ni hör är det mycket planering och beräkning när man flyttar in i ett hus som man vill göra till sitt eget :-) Gubben är betydligt mer obrydd, men som tur har så har han ju mig som driver han till vansinne ibland. Hihi! Det får fart på seg gubben.
 
Hur som helst, nu ska jag ta och avrunda här :-) Måste packa en liten väska för William imorgon som får hänga med mamma, mommo och syster till Kiruna för lite shopping och bus. Kommer bli en rolig dag imorgon :) Så dags att sussa så man får samla lite energi.
 
Tusen kramar!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback