Jösses, har glömt berätta!

Sådärja, snart lämnar vi hemmet och åker till huset under natten och morgondagen :-) Behöver fortsätta med hallen känner jag, har dragit ner växeln en aning för mycket. Hihi! Men först måste jag ju berätta, jag har helt glömt bort och säga att;
- Jag, Ida, ska skaffa häst!
 
Denna vecka hämtar vi hem sötnöten så till en början kommer dom stå på gården hos oss och sedan flyttar hon till sin grabb Glimm (Sofies häst) på deras gård. Jag och mamma kommer ha "delad vårdnad" om henne, och det ska bli så roligt att få sig en hobby tillbaka. Alla vi behöver ta oss ut och göra något för en själv :-) Sen är det ännu underbarare när vi kan ha dom på gården. Jag har sagt tidigare att har jag chansen att skaffa häst så tänker jag ta den chansen, och här är vi nu!
 
Det som också är lite roligt är att jag har sagt att nästa pålle ska vara skimmel, fux eller skäck. Pigan här är ett äldre sto som behöver kärlek, lite motion och mumsa hö i magen (& skimmel!) Alldeles perfekt åt oss hobby ridare med andra ord! Bara börja ladda upp med nya häst saker så nu måste jag leta fram några sköna täck byxor, skor och jackor för att ha som slit och släng.
 
Välkommen till familjen fina Hilda! :-)
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback